1000PCS/SET Prillidega Remont Tööriistad Näpitstangid Komplekt Pähklid Valik Kruvid Nina Kruvikeeraja Assortii

€3.76

Saadavus: On laos

m10021

Kirjeldus:

Kasulik prillid remont komplekt kruvisid, remont prillid, päikeseprillid, arvutites, mobiiltelefonides, väike-elektroonika, kellad, käekellad ja mis tahes muu seadme koos väikeste kruvidega.

See päikeseprillide läätsesid repair kit on tervitatav lisaks oma kodu tööriistakomplekt.

Väike prillidega kruvid teenib sind hästi kogu oma mikro-remont.

Sisaldab suur valik erineva suurusega kruvid, sealhulgas isekeermestavad kruvid.Võite olla kindel, et teil on õigus kruvi remont igat liiki prillid ja väike elektroonika.

Korraldatud plastist tähendab, et teil on alati võimalik leida sobiv te otsite ja lisada suurustabelit kaanele võite leida, mida te vajate kiiresti.

MÄRKUS: kaas, mille suurus on võti decal liftide maha kasti, nii et ole ettevaatlik, kui avamist, et vältida kallab.

Kirjeldus:

Materjal:Roostevaba Teras

Värv:Nagu pildid näidatud

Suurus:10.8X6.4X1.5cm

Pakett Sisaldab:

1*kruvikeeraja

1tk*tweezer

1000pcs*kruvid

Märkus:

1. Tänu valgust ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

2. Palun lubage 1-2 cm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine.

TAGASISIDE

1. Kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta, palun jätke oma positiivse tagasiside 5 tähte .Ja 5 tähte üksikasjalik hinnang teie tellimuse.Me muidugi anda oma positiivne tagasiside.

2. Kui te ei ole rahul meie porducts, pls võtke meiega ühendust enne kui jätate negatiivse tagasiside.Me garanteerime, et meil on 100% slove mingi probleem teie jaoks.

LAEVANDUS 1. Koostamise Aeg: meil on vaja 3-7 tööpäeva valmistada oma tellimuse, Unustades, kui palju päeva jooksul pärast töötlemist jääb. 2. Ei ole limitied Et/Väärtus meie poest.Pakume tasuta shipping üle maailma mis tahes koguse ja võimalikud väärtuse 3. APO/FPO/ANDMEKAITSEAMETNIKU Shipping Me vabandame, et P. O. Kastid ja sõjalise aadressid (APO, VMK), ei saa kätte.

REFOUND & VAHETUS

Meil on QA meeskonna proovile teie tellitud tooted on korralikult enne, kui nad on pakitud ja saadetakse teile.Kuid sa pead veenduge, et teie kleit suurus hoolikalt enne ostu (suurus, mõõdetakse allpool on toodud iga esemed).Atten: me ei saa nõustuda vahetada või tühistada pärast seda, kui teie tellimus on lähetatud.Järgmine teave on vajalik, kui te kajastama probleemi: ----Tellimuse number ----Image/video vigane helmed.

Kui teil on mõni küsimus seoses tagasipöördumise poliitikat, siis palun võtke meiega ühendust!

MEIE GARANTII, Kui te ei ole 100% rahul kvaliteeti teie ostu, saate tagastada või vahetada oma punkte 30 päeva jooksul alates antud kuupäevast.Taotlus: 1. Esemed sai 30 päeva jooksul alates antud kuupäevast. 2. Punkte saanud kasutamata, kahjustamata ja originaalpakendis. 3. Tagasi laevandus tasu tasuti ostja poolt.

Märksõnad:Screwdriv, Prillid Tööriist, 500 Tk Mutter, Prillidega Remondi-kruvikeeraja, Prillidega Remondi Komplekt, Screwdriv Komplekt, Tweezer Laste Nina, Prillidega Kruvikeeraja, 1 Pr Terminal, Prillidega Remondi Tööriist.

Materjal Roostevaba Teras
Päritolu CN(Päritolu)
Tööriistad Tööriista Komplekti

Kirjutage arvutus!

1000PCS/SET Prillidega Remont Tööriistad Näpitstangid Komplekt Pähklid Valik Kruvid Nina Kruvikeeraja Assortii

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted