Mood Hingav Must Pulm Kingad Meestele Kleit Kingad 2020. Aasta Suvel Langevad Äri Nahast Kingad Elegantne Office Kingad Mees

€31.67

Saadavus: On laos

m100428

1.Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu.

2. Palun võtke meiega Ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Meie klienditeenindus vastame teile võimalikult kiiresti.Meie eesmärgiks on lahendada probleeme paremini lahendada, ja vastame teile esimesel aeg oma küsimusi, Tänan teid koostöö ette.

Maksmine:

Makseviisid:

On Visa, MasterCard, Webmoney, Western Union, Qiwi ja panga ülekanne, Brasiilia Boleto, SOFORT Pangandus jne

Laevandus

1. Üldiselt on Enamik tellimusi töödeldakse piires 1-3 tööpäeva jooksul.Kuid viivitus tarne juhtub mõnikord tänu muutunud stock, kui teil on vaja kiiresti, palun võtke meiega ühendust esimesel kontrollida laos

2. Laevandus viis, püüame laeva kiire viis, kuidas eri riikides.Lihtsalt viide, tavaliselt Postitus lennupostiga võtab umbes 15-45days, mõned riigid võtab 20-60 päeva, EMS(7-15päeva),"DHL" "UPS" "FEDEX" (3-8 tööpäeva jooksul).

3.Et vältida ebaõnnestunud tarne; Veenduge, et Aadress ja Telefoninumber, et sa pakkusid on õige, me ei ole nõus, kõik muutus pärast laeva välja.

4. Kliendid vastutavad mis tahes kohandatud või impordi tasud ja kohustus makse tasuda oma maakonna, me peame püüdma kuulutada seda parem teile, Kui te ei ole kinnitan kohandatud reeglid, palun kontrollige oma custom esiteks.

Tagastab:

Palun võtke meiega ühendust esimesel kui on küsimusi pärast saate üksusi.

1. Kaupu saab tagastada 3 päeva jooksul kvaliteediga seotud probleeme või vale üksused, kuid tavaliselt me oleks kontrollige hoolikalt, enne me laeva välja, ja me hüvitame teile pärast oleme saanud tulu(kaup ei tohi olla kasutatud ja heas seisukorras).

2. Mitte kvaliteedi probleem tagasi, klientide vastutust saata ja tagasi kaupa.Me ei võta mingeid kahjustusi või kasutatud toote, mis põhjustavad raske müüa uuesti.

Positiivne Tagasiside

Tagasiside on väga oluline.Kui olete rahul meie üksused ja teenuste, palun jätke kõik 5 tärni positiivset tagasisidet.palun võtke meiega ühendust esiteks enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside, kui mingi probleem, Me arutada teiega, et seda lahendada paremini ja varem Aitäh!

Märksõnad:Wedd Meeste Kingad, Microfiber Nahast Kingad Lapsed, Asukoht Suede Shoes Meeste, Elegantne Meeste Müts, Meeste Kingad Sokk, Somar Meeste Kingad, Mehed Kleit Kinga Kaubamärkide Nimekiri, Naiste Kootud Stretch Platvorm Kingad, Mees Office Kinga, Mens Kaste Kingad.

Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Ülemine Materjal Microfiber
Vooder PU
Hooaeg Kevad/Sügis
Kingad Tüüp Derby Kingad
Sulgemise Tüüp Slip-On
Välistalla Materjal Kummist
Brändi Nimi YanCloud
Sisetald Materjal EVA
Varba Kuju Ring Varvas
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Päritolu CN(Päritolu)
Muster Tüüp Tahke

Kirjutage arvutus!

Mood Hingav Must Pulm Kingad Meestele Kleit Kingad 2020. Aasta Suvel Langevad Äri Nahast Kingad Elegantne Office Kingad Mees

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted