10pc Kõrge Kvaliteedi süsinikkiust Toru 2mm/3mm/4mm/5mm/6mm/7/8mm/10mm Õõnes Toru Süsiniku Rod jaoks Quadcopter Multicoptor 500mm

€7.26

Saadavus: On laos

m100619

Süsinikkiust komposiit materjalidest on uus high-tech materjalidest, mida on laialdaselt kasutatud lennundus -, mere -, auto -, spordi-seadmed, mudellennukid, simon tuulelohesid, 3D-printimine ja muudes valdkondades.Selle olulised omadused on: 1. Kerge kaal ja kõrge tugevuse.Selle erikaal on ainult veerand terasest, transport ja ehitus on väga mugav, võrreldes plastist tooted, tema tugevus on kümneid kordi, et plastist tooted, nii kerge kaal ja kõrge tugevus on oluline tegur süsinikkiust komposiit materjalidest. 2. Korrosioonikindlus, vananemine vastupidavus ja pikk kasutusiga.Süsinikkiust tooted on vastupidavad hapete, leeliste, soolade ja mõnede orgaaniliste lahustite ja muude söövitavate erosiooni.Valdkonnas anti-korrosiooni, need on võrreldamatud eelised teiste metallide, ja on parem veekindlus ja vananemine vastupanu, nii et asja söövitav keskkondades Töötamise karm vabas õhus ja niiskes keskkonnas, eluiga võib ulatuda rohkem kui 15 aastat. 3. Hea ohutuse, hea löögikindlus ja kõrge designability.Läbi pideva pultrusion kütte hallituse arvesse erinevad profiilid, meie firma saab arendada ja toota erinevaid süsinikkiust profiilid ja uute toodete vastavalt kasutaja nõuetele.Kokkuvõttes, meie tooted sobivad lennunduse mudel lennukeid, mudel autod, multi-rootori tugi vardad, mudel, paadid, võidusõidu autod, robotid, DIY õhusõidukite tootmine, 3D printerid, nool võllid, tuulelohed, tuulikud, purjed, mänguasi tugi vardad, sääsevõrgud, Telgid, vibud ja nooled, ammud, PCB seadmete võllid, kotid, käsitsi joonistatud postid.

Umbes suurus: Näiteks: 3x2mm : välimine läbimõõt 3mm, sisemine läbimõõt on 2mm, paksus arvutamise = (3mm-2mm) / 2 = 0,5 mm Pikkus : 500mm Käsitsi mõõtmine, see võib olla normaalne, et 1-3mm viga tekkida.Kogus: 10tk süsinikkiust Toru, Kui teised pikkus kirjeldused on nõutav, Võite saata mulle teade, mis ütleb mulle, et meie kirjeldused on väga täielik tüübid.

Märksõnad:Klaaskiud Rod, Süsiniku Rod, Kontrolli Toru Süsiniku, Kalad Rod, 14mm Plastikust Toru, Carbon Toru, Paadi Ohutuse, Metall Toru ühine, Süsinikkiust Toru, Süsiniku Plaat.

Vahend Tarvikud Komplekteeritud klass
Päritolu CN(Päritolu)
Kasutamine Sõidukid & Puldiga Mänguasjad
Sõiduki Tüüp Lennukid
Kogus 10tk
Brändi Nimi DZLXZZ
värv must
Pikkus 500mm
Materjal Carbon Fiber
Suurus 2/2.5/3/4/5/6/7/8/10mm
RC Osad ja Accs Peamine Suund

Kirjutage arvutus!

10pc Kõrge Kvaliteedi süsinikkiust Toru 2mm/3mm/4mm/5mm/6mm/7/8mm/10mm Õõnes Toru Süsiniku Rod jaoks Quadcopter Multicoptor 500mm

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted