Traadita Elektripliit Koer Tara Väljas Lemmiklooma Koera Koolitus Krae Veekindel Laetav Saatja-Vastuvõtja Pet Isoleeritud Süsteemi

€18.60

Saadavus: On laos

m101818

Eelis

Traditsiooniline traadita elektripliit koer tara, kui Saatja ilma aku, on vaja ühendada VAHELDUVVOOLU, seega, see on piiratud kasutada ainult kodus või muus kohas koos VAHELDUVVOOLU.Eripäraks ja Eeliseks Meie X-882C traadita elektripliit koer tara, on Saatja puhul, laetav aku, see võib olla usded juures väljas, ei pea ühendage VAHELDUVVOOLU, saate teha seda kõikjal.

Peamine Funktsioon

1. Täielik Traadita Tara Süsteem, Saatja, mille akut on võimalik kasutada välitingimustes; 2. Ümmarguse signaali piirkonnas põhineb saatja ja remote control center Kontrolli tööpiirkond kuni 300 m. 5 liiki erinevat kaugus saatja signaali, mis moodustab kaugjuhtimispult vahemik; 3. Kui koer on väljaspool kaugjuhtimispult vahemik, automaatselt käivitada helisignaal ja elektrostaatilised šoki seisundisse; 4. Saatja ja vastuvõtja ei pea kasutama koodi, pärast boot on võimalik saada normaalset tööd signaali; 5. Üks saatja toetab multi-krae-vastuvõtjad; 6. Veekindel ja laetav vastuvõtja krae; 7. Peegeldav lint, päevavalgus TPÜ, Suurendada öö ohutuse.

Pakett Nimekirja

Üks Koer Lemmikloom Aia Komplekt: 1* Laetav Saatja, 1* Laetav Vastuvõtja 1* Reguleeritav TPÜ Krae , 4* Metallist Sond 1* Laadija 5V 1A , 1* Test Vahend 1* inglise Kasutusjuhend Märkus: Kaks koera lemmiklooma aia komplekt, 2-vastuvõtja ääred Ainult 1 Vastuvõtja: 1* Laetav Vastuvõtja , 1* Reguleeritav TPÜ Krae 4* Metallist Sondid , 1* Test Tool

Oluline Märkus

1. Traadita tara süsteem on ainult koertele. 2. Madal akut võib põhjustada vahelduva operatsiooni.Ei kasuta seda ja laadige see kohe. 3. Ära pane oma krae koera üle 10 tunni jooksul iga päev. 4. Palun lugege kõik juhised enne seadme kasutamist.

Maksmine: -Me aktsepteerime järgmisi makseviisid: -Krediidi-Kaart, VIISA, Panga Panga ülekannet, Western Union ja nii edasi. -Kõik maksed tehakse Moobo.ee on töödeldud Alipay.Kohaletoimetamine: -Palun pöörake rohkem tähelepanu oma tellimuse aadress, millele PEAB vastama oma postiaadress. (Kui sa oled Venemaalt, Palun jätke oma täielik nimi.See on väga oluline) -Esemed saadetakse hiljemalt 3 tööpäeva jooksul pärast tasumist. -Kohaletoimetamine on üle maailma kaudu ePacket/Hiina post air mail/UPS/FEDEX/DHL/EMS. -Kaug-ja ümbrus võivad põhjustada ekstra laevanduse tasu. -Palun kontrollige kirjeid, kui kaup on kahjustatud, palun lahkesti nõus seda ja võtke meiega kohe.Me teha kinnitus ja saata teile uue.Garantii: -1 aasta jooksul toota garantii; Me pakume oma vaba uued osad või tarvikud, tasuta shipping jooksul 3 kuu jooksul pärast ostu sooritamist.Me pakume oma vaba uued osad või tarvikud, kuid te peate maksma mõned laevandus tasu rohkem kui 3 kuud vähem kui 1 aasta. -Defektne probleem peab olema esitatud hiljemalt 7 tööpäeva jooksul pärast kauba väljastamist; -Shipping kahju tuleb esitada hiljemalt 5 tööpäeva jooksul pärast kauba väljastamist. -Palun näita meile foto või video, kui juhtub probleeme tooteid.Pange Tähele: -Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei sisaldu merevedude kulusid. -Ostja kannab kõik vastutavad kõigi ekstra tasud (kui need on olemas). -Meie kliendid Brasiiliast: kui valite mis tahes kulleriga, palun jätke oma registreerimisnumber, nii et tagada meie kohaletoimetamise tavaliselt.

Märksõnad:Kontrolli Koera, Koer Elektriline Tara Süsteemid, Detektor Laser Tasandil, Nähtamatu Koer Tara, , Elektriline Tara Süsteem, Boruit Ametlik, Petrain, Coil Elektriline Tara, Loomade Elektriline Tara, Traadita Koer Tara Traat.

Rihm Pikkus 20~70cm / 7.8~27.2 tolline Reguleeritav
Rakendus 2 Traadita Pet Isoleeritud Süsteemi Väljas Kasutamiseks
Funktsioon 2 LED-Ekraan, Elektripliit Koer Tara Saatja
Funktsioon Kauge Koera Koolitus Krae
Brändi Nimi boruit
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number X882C Traadita Elektri-Tara EBW0275C
Kaugjuhtimispult Vahemik 300m raadiusega/ 28 ha ala
Aku Vastuvõtja 3.7 V 400mAh Li-Aku (kaasa)
Funktsioon 1 Veekindel Laetav Koera Koolitus Krae
Toote Tüüp Koolitus Kraed
Taotlus 1 Elektroonilise Koera Koolitus Krae Pet Tara Süsteem
Materjal Plast
Tüüp Koerad
Funktsioon 3 Laetav Saatja Traadita Pet Aia
Aku Saatja 2500mAh Li-Aku (kaasa)

Kirjutage arvutus!

Traadita Elektripliit Koer Tara Väljas Lemmiklooma Koera Koolitus Krae Veekindel Laetav Saatja-Vastuvõtja Pet Isoleeritud Süsteemi

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted