Punane Sinine 2017 uus viie osutas star raske on vees lahustuv, pits kangas high-end mood DIY 1.2 m riided kangast kleit S0005

€14.66

Saadavus: On laos

m102748

1、Riie Kategooria: Vees lahustuv pits 2、Kangast Tootja: Lasui 3、Kanga Laius: 1.20 m 4、seadme Kaal: 270 g/m

5、Kanga Kaunistamiseks: Viie osutas star , Õõnes pitsiline,Oma käsitöö ja aeganõudev. 6、Riie Värv: punane,sinine 7、Miinimum Kogus: 1 hoovis 8、Edendamine: Osaleda kõik kampaaniad meie poes.

9、Riie Funktsiooni: Riided Riie/ DIY toote Riie/ Rõivamanused Kangast.

10、Soovitan Toode: Kleit, Täis kleit, Mantel, Cheongsam,pruudi kleit.

Me siiralt loodan, et teile meeldib meie kaupade ja olla rahul meie klienditeenindus.Mistahes positiivne vastus on teretulnud, kui sa kauba kätte.Palun ärge jätke meid mõõdukas või negatiivset tagasisidet.Kui te ei ole täidetud mis tahes arvesse, palun võtke meiega ühendust lahenduse.Eelnevalt hindame teie mõistmist.

Funktsioon: Hea kvaliteediga pits ainult muudab pulm kleit, õhtu kleit kleit ja loor jne.Võib kasutada ka igasuguseid DIY tooteid.

Värv Tumenevad: Pildid ja objektid on veidi väike värvi erinevus eri arvuti ekraanil.Kui on vastuolu pildi ja tegeliku toote tegelik toode peab reguleerima.Loodame, võite kaaluda oma tellimusi hoolikalt, kui te ei võta värvi tumenevad.

Märksõnad:Y80, Rizla, Simca, Salem, Kilot, Z800e, Kurdistan, W26, Gsxf, Gixxer.

muster Tikitud
Mittekootud Technics Muud
Toote Tüüp Muu Riie
Technics Silmkoelised
Funktsioon Vees lahustuvad
Materjal 100% Polüester
Tüüp Pits Kangas
Stiil Muud
Silmkoelised Tüüp Muud
Laius 1.20 m

Kirjutage arvutus!

Punane Sinine 2017 uus viie osutas star raske on vees lahustuv, pits kangas high-end mood DIY 1.2 m riided kangast kleit S0005

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted