Reguleeritav Hantel 40KG Fitness Tõstekang Standard Käepide ja Kaal Plaat Kodus Jõusaal Süsteemi Ülesehitamisel Muscel

€243.75

Saadavus: On laos

m103972

Reguleeritav Hantel 40KG Fitness Tõstekang Standard Käepide ja Kaal Plaat Kodus Jõusaal Süsteemi Ülesehitamisel Muscel

ELI Riigid Ei Pea Tasuma Tolli Teenustasu!

(1) Ei Pea Tasuma Tolli Teenustasu!

Prantsusmaa, Hispaania, Saksamaa, Poola, Itaalia, Portugal, Rumeenia, Ungari, Belgia, Holland, Rootsi, Austria, Bulgaaria, Horvaatia, Tšehhi Vabariik, Taani, Eesti, Soome, Iirimaa, Läti, Leedu, Luksemburg, Malta, Slovakkia, Sloveenia, Ühendkuningriik.

10-90LBS Reguleeritav Dumbbells

Siin pakume teile kvaliteetseid reguleeritav hantel, mis on mõeldud toon oma jõudu ja ehitada lihaseid.Võrreldes tavalise kangi, meie tõstekang funktsioonid reguleeritav massid on vahemikus 10 kuni 90 lbs(5-40kg).Meie hantel, ei ole vaja muretseda, et teie maja on täis mitu dumbbells, lihtsalt üks meie dumbbells teeb trikk.Tule ja saada üks praegu.

Omadused & Andmed 【LISATASU MATERJALI】- Valmistatud plastkattega terasest kaal plaadid ja PP baas, kõrge erosioonikindlust, vastupidav ja tugev, ei ole lihtne olla katki, mis on mõeldud pikaajalist kasutamist. 【REGULEERITAV KAALUD】- omakorda dial kell kaks otsa tõstekang, saate reguleerida kaalusid 10£, et 90lbs(5-40kg) 5-kilo kaupa kohe.Võru abil käepide on anti-slide ja mugav.Elegantne välimus sobib mõlemale sugupoolele sobiv. 【TÄIESTI OHUTU】- Kaasas üks vastupidav baasi riivi disain.Teie turvalisus mure, raskused plaadi võib muuta üksnes siis, kui dumbbells on alusele.Ohutu lõug lukud(nagu pildil) kaitsta kaal plaadid allakukkumist, kui need kasutasid. 【RUUMI TÕHUS】- See kangi komplekt on samaväärne 15 erinevat kaalu dumbbells.Meie reguleeritav hantel, ei ole vaja muretseda, et numbrid dumbbells võib risustamist oma treening ruumi enam. 【SUUREPÄRANE JÕUDLUS】- Sobib täidab põhi keha treeningu ja raske jalg liftid, parandada oma sisemine tugevus.Shrugs, lunges, lokid või tekitab, see on sinu valik.

Spetsifikatsioon Materjal: Teras, Nailon Värv: Must Kaalu Valik: 10-90lbs/5kg-40kg Juurdekasv: 5lb/2kg Hantel Suurus(Pxlxk) :17.7inx9.4inx9.1in

Pakendi Sisu

1 x Reguleeritav Hantel

Märksõnad:Sobivus, Jõusaal Mees Kaalud, Bowflex Selecttech 1090 Dumbbells, Dumbbel, 16 Kg Kettlebell, 40kg Dumbbells, Meeste Reguleeritav Hantel, Ehted Roostevaba Teras, Jõusaal Kodus, Metallist Reguleeritav Hantel.

Alam-Tüüp Dumbbells treening
Päritolu CN(Päritolu)
Tüüp Muud
Mudeli Number Dumbbells treening
Ühiku Kaal 40kg/90Lbs
Aktiivsus Fitness, Koolitus
Materjal Teras, Nailon

Kirjutage arvutus!

Reguleeritav Hantel 40KG Fitness Tõstekang Standard Käepide ja Kaal Plaat Kodus Jõusaal Süsteemi Ülesehitamisel Muscel

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted