Yourui Originaal HP Envy 13-AD 13-AD017TX Hõbe Klaviatuuri Palmrest suurtähe Kate 928505-001 928504-001

€51.73

Saadavus: On laos

m105339

1. Palun kontrollige osa number sees mälukaardi pesa, ja olla ettevaatlik, et võrrelda minu pilt, kui see on sama, mis teie algne pardal.Toote kirjeldus

HP Envy 13-AD 13-AD017TX

2. MB testimise protseduur: Kontrollige, sise-ja väline ühenduspesa LCD-ekraan , Kaks mälu, DVD juht, Võrgu ühendust, Kõne -, Hiire -, Klaviatuuri -, Ketas, USB, SD pesa, PC, 3.3 V COMID aku, Aku, kas täis-ja tühjakslaadimise, Täielik töötab 3D, Taaskäivitage süsteem on vähemalt kaks korda.Kontrollige, kas puudub kanalisatsioon, rooste, mädanik, soojuse kaotamine šassii.Kontrollige, kas puudumist elektroonilise isolatsioon kummeeritud paber.Vaadata välimus, nagu turfs, tolmu -, tina-jootmise või muud musta märgi pardal.

3. Tagasiside, Kui on mingeid probleeme koos oma ostuga, palun lubage meil võimalus asju parandada enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Me ei anna tagasisidet, kuni me mõlemad (ostja ja müüja) rahule palju.Kui olete rahul meie punkt siis anna meile positiivset tagasisidet.

4. Laevandus ja kaubaveo Oleme kaudu DHL/UPS/EMS/FedEx/TNT vastavalt eri piirkondades kasutada eri laevandus meetodeid kohaletoimetamine rahvusvahelisel tasandil. 5. Tagastab: Me teeme oma parima, et teenida meie igale kliendile parim, mis me saame.Siiski ei saa me vastutab muuta oma meelt või kaotatud posti teel.meil on hea meel, et anda täielikku tagastamist, kui see on meie süü.Kaup, mis on kahjustatud või puuduvad osad ei kuulu tagastamisele.Ostjad vastutavad tagasi laevandus nõuetekohase pakendita.Niipea kui saada vastuvõtmine, tagastame teile. 6. Garantii ja Hooldus: pakume 35 päeva garantiid.Ostjad on vastutav ainult tagasi laevandus tasu garantii esemed. (Enamikul juhtudel ostja on ainult tagasi probleem komponendid, mitte kogu paketi.).Enne tagastamise esemed, palun veenduge, et te saada meie (müüja) return aadress ja kirjutada "kingitus"ja $10 tolli kohta, toimetaja detail lehel.Palun kasutage regulaarselt postiteenuse ja saatke meile jälgimise numbri.Niipea, kui me seda saada punkte, me remont või vahetus neile ASAP.

Märksõnad:Kadedus Klaviatuur, Hp Sülearvuti Palmrest, Hp Envy 13 Tablett, Hp Sülearvuti Protector, X360 Põhi Puhul, Hp Envy 13 Tecla, Analoog Klaviatuur, Kadedus Hp Klaviatuur, Kate Kadedus 13, Hp Envy 13 D.

Brändi Nimi yourui
Muster Tüüp Tahke
Mudeli Number HP Envy 13 13-AD 13-AD017TX
Tüüp Sülearvuti Kaas Asendada
Stiil Sülearvuti Juhtudel
Sugu Unisex

Kirjutage arvutus!

Yourui Originaal HP Envy 13-AD 13-AD017TX Hõbe Klaviatuuri Palmrest suurtähe Kate 928505-001 928504-001

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted