Põhjamaade plakat Abstraktse ookeani maastiku seina art õlimaal minimalistlik trükkimine elutuba kodu kaunistamiseks maali

€2.50

Saadavus: On laos

m105375

Tootja:HAOCHU Nimi: Maali Lõuendile Materjal:Suur Kogus, Lõuend Suurus: 5*7inches (13*18 cm); 6*8 tolli (15*20 cm) ; 8*10 cm (20*25 cm); 8*12 nches (21*30 cm); 12*16 tolli (30*40 cm) ;14*20 tolli (35*50 cm); 16*24 tolli (40*60 cm); 20*28 tolli (50*70 cm) ; 24*32 tolli (60*80 cm) Pakendi Sisu: 1 tk Maali (raamimata) Pakend: Valtsitud, mida PVC toru Kohandatud: Iga suurus on muudetav.Kui teil on vaja kohandamine, palun võtke ühendust klienditeenindusega.sobib koju seina kaunistamiseks,kingitus sõpradele; Märkus: raamid ei kuulu, nad on liiga rasked, see maksab palju, laevandus tasu, ja on raske saata lennukiga.Siis võiks osta raamid teie kohalikud kaubanduskeskused või veebilehel.Värvid võivad olla veidi erinev, sest arvuti ekraani seadistus, või tingimusel, teie mobiilne mõlemal pool maali jätame 1cm valge raamiga.

1.Me oleme siin, et nõustuda Alipay. 2. Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

1. Me laev Maailmas, välja arvatud juhul, APO / FPO. 2.Esemed on pärit Hiinast, kasutades Lennupostiga, jõuda kõige riikide süsteemi 15 kuni 25 tööpäeva. 3.Delievey aeg sõltub sihtkoha ja muud tegurid, võib see võtab aega kuni 30 tööpäeva.

1. Nende tagasiside on väga oluline meile, palun võtta paar sekundit, et saada 5 tähte, kui sa oled rahul meie toodete ja teenuste, tänan teid väga !!! 2. Me alati pakkuda madalaima hinna parima kauba ja teenuse teile. 3. Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist neutraalne (3 tähte) või negatiivne (1-2 tähte) tagasiside.Püüame oma parima, et probleem lahendada ja annab teile õnnelik shopping meeleolu siin.Aitäh!

1. Me oleme alati aidata teid kõiki oma vajadusi seoses oma ostu-või küsimused meie toodete kohta. 2. Me usume, et klientide rahulolu ja loodan, et teil on positiivne kogemus meile. 3.Me ootame teid jälle lähiajal.

Märksõnad:Papagoi Korvid, Ornamnets Mini, Papagoi Anklets, Paw Partol Mänguasi, Tants Kontsad 12, Maceup Box Kuidas, Mikrofon Gf3, Maces Magnet, Pool Tassi 200.

Vorm Üksik
Laos Jah
Kodu Kaunistamine Wall Art Pilte Plakat
Brändi Nimi HAOCHU
Originaal No
Tüüp Plakatid Ja Pildid
Keskmine Veekindel Tint
Teemasid Maastik
Kalligraafia ja maalimine tüüp Lõuend Maali
Pakett Valtsitud Katseklaasis,
Materjal Lõuend
Technics Värvimine
Kuju Horisontaalne Ristkülik
Stiil Euroopa
vintage maali Teenetemärgi Pildid
Mudeli Number CAO18-8
Kaadri režiimis Raamimata
Stseen Seina Pildid Elutuba
Toetusbaasi Lõuend
Raam No

Kirjutage arvutus!

Põhjamaade plakat Abstraktse ookeani maastiku seina art õlimaal minimalistlik trükkimine elutuba kodu kaunistamiseks maali

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted