Universum, Maa Vaip Seinal Ripuvad Seinavaibad Maa Kodu Deco elutuba, Magamistuba Seina Art Suured Vaba Kukkumine

€8.29

Saadavus: On laos

m105393

Toote Kirjeldus

100% täiesti Uus ja Kvaliteetne Valmistatud vastupidavast polüester materjal See toode on kolmes suuruses, valige palun, mida te vajate Multi-funktsioon, stiilne decor ruumi või tabel Saab kasutada nii Seinal Ripuvad Seinavaibad,Ranna Rätik, Jooga Matt, Tekk, Laudlina,Home Decor Suurepärane kingitus oma sõbrale, oma pere Materjal: Polyester,Cotton Funktsioon: Eemaldatav,Pestav Kuju/Muster: Taime -, Trüki - Kaal: 0.2-0.35 kg Pakendi Sisu: 1 x Vaip Umbes suurus: W150CM*H100cm W59 tolline * H39 tolli W150cm*H130cm W59 tolline * H51 tolli W150cm*H150cm W59 tolline * H59 tolline W200cm*H150cm W79 tolline * H59 tolli Tähelepanu: Palun lubage 2-3% vahe tõttu käsitsi mõõtmine (1 toll = 2.54 cm) Toote värv kuvatakse fotosid võib näidates veidi erinev teie arvutis jälgida, kuna Erinevad monitorid.Täname teie aru

Kohandatud Suurus Teave

Kui te ei ole rahul meie pakkumine suurus ja disain,saate pakkuda oma suurus ja disain,ja jätke meile sõnum ,me pakume teile uus hind vastavalt Me võtame faili formaat on järgmised: TIF,JPEG,PSD,BMP,AI, seda rohkem kõrgema pix rohkem paremini toime see on !Vaata Allpool toodud Samme:

Umbes Laevandus

1. Me saadame kaubad jooksul 1-5 päeva (tööpäeva, mitte puhkus hooaega) pärast makse tegemist comfirmed platvormi poolt. 2. Kui te ei ole saanud oma saadetise jooksul eeldatav aeg raam, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu! 3.Palun ärge avage vaidlus ilma mis tahes teatise , see on ebaaus müüja .Me tahaksime, et aidata teil lahendada probleeme .

Pärast Müüki Teenust

1. Kui toode ei ole nagu kirjeldus või katki transiidi kohta,palun saatke meile pilt,avaldame täielikku toetust või saada uus toode teile. 2. Kui pakk kadunud või mõne toote puudu ,võtke palun ühendust ja saada meile pilte, me saata puudu kaupade /pakk teile või teha täies ulatuses tagasi.

Tagasiside

1.Kui soovid meie toote,võiksid sa annad meile 5-tärni kommenteerida ja jagada oma sõbraga.Teie hindan on meie võimuses, et saada suur firma. 2. Kui teil on küsimusi meie toodete, palun võtke meiega enne kui jätate kommentaari.Teeme oma parima, et anda teile rahul lahendus.Tänan Sind Nii Palju !!!

Märksõnad:Moon Sun Star, Magamistoas Vaip, Kawaii Vaip, Gobelin Vaip, Raha Tapeet, Päike Vaip, Põhjamaade Vaip, Belgia Vaip, Tapestri Seina, Vaip Seina.

Technics Kootud
Vaipade Müük by töö
Puhastus Tüüp Masinaga Pestav
Materjal 100% Polüester
Muster Tüüp Prindi
Mudeli Number 200406
muster TRÜKITUD
Brändi Nimi NoEnName_Null
Stiil Tavaline
Raam No
Disain photo print
Kuju Ristkülik

Kirjutage arvutus!

Universum, Maa Vaip Seinal Ripuvad Seinavaibad Maa Kodu Deco elutuba, Magamistuba Seina Art Suured Vaba Kukkumine

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted