Looja Linn, KES Linna Hoonete Plokid Mudelid Veini Pudel Kapis, Sahtlis Mööbel Cup Lastele Mänguasjade hoiustamiseks Haridus Mänguasjad

€2.72

Saadavus: On laos

m106174

Kallis sõber,aitäh tulemas.

Me oleme pühendunud alustalad.Nad sobivad Self-Locking Tellised osakesed.Nagu pealkiri näitab, "ühilduv" tähendab, et meie osakesed tellised sobivad Self-Locking Tellised.

Kui teile meeldib see punkt,palun lisage see oma " soovide nimekirja ".

Kui soovid meie poe palun lisage see oma " poes ".

Omadused Ja Spetsifikatsioon

1. Materjal:Eco-sõbralik ABS Plastikust,näeb hästi ja on hea kvaliteediga.

2. Ei ole originaal karp ,suletud kott( Mänguasjad ja juhiseid saata koos) .

3. Kasu:lõbus, lapsed ja parandada nende aju arengut ja nii edasi.

vasta kogumise unistus fänn täiskasvanute filmi või TV.

4. Eelis:saab ütle meile, mida sa tahad,anna mulle foto ja number.Meil on suur hulk tooteid laos.Ja me saame kõik kaubad, mida soovite.

Looja Linn, KES Linna Hoonete Plokid Mudelid Veini Pudel Kapis, Sahtlis Mööbel Cup Lastele Mänguasjade hoiustamiseks Haridus Mänguasjad

Tasumine

Kui te ostate toote meilt,raha on hoida poolt Ali,kui sa kättesaamist kinnitama,et raha vabastatakse meile.

Mõnikord on see hilinemise tõttu oma makseviisi,nii et kui oma raha ei ole jõudnud veel,me ' ll on viivitamata laeva oma paki, et vältida asjatut kahju.

Laevandus Ja Käitlemise

1. Teie tellimus on üldjuhul väljaveetud piires 2-5 tööpäeva jooksul pärast teie makse on kustutatud (välistada meie nädalavahetuse ja puhkus).Kui see täidetud, meie uus aasta,palun lahkesti laiendada oma tarneaeg.

2. Palun kinnitage, et teie aadress ja telefoninumber on õiged .Ja ütle meile oma täielik nimi (mõned postkontor on väga ranged ta.Ja mõned riigid, nagu venemaa on määrus) .Me ei vastuta tulemuste tõttu vale aadress.

3. Mõned laevandus meetod nagu DHL , mõnikord me laeva paki,kuid me peaks ootama ülekande arvu.Nii et palun don ' t muretse selle pärast.Me lihtsalt ootama üleandmise number ära täita.

4. Eest Moobo.ee Standard Shipping üldiselt,see ' s kiire.Aga sa peaksid jätsin oma õige telefoni number või E-posti teel.Kui nad suudavad ' t teiega,see võib mõjutada tarne.Või saate muret sõnumite ma saadan teile Moobo.ee.

5. Tavaliselt pakk toimetatakse teie lähimasse postkontorisse teile.Teil on kohustus minna postkontorisse, et vaadata seda.

6. Tavaliselt,võite meiega ühendust võtta, et meile maksu määruse teie riigis.Aga Kui pakk on kinni toll.Teil on kohustus aidata tollivormistus ja käibemaks.

7. Mõned riigid on range kohandatud reeglid,saavad kliendid endale kõik custom tollimaksu või mis tahes muu käitlemise tasu,eriti Kanada klientidele.

8. Mõnikord võib olla viivitus, et saada oma pakk tõttu, pühad,kombed,kohaliku väljasaatmise tõhusust või muudel põhjustel.Sest selline olukord,võtke julgelt meiega ühendust, et laiendada oma kaitse kord.Don 't avatud vaidlus sel põhjusel, kuna tarneaeg on täiesti välistatud müüjad kontrollida,see peaks olema postkontorite" tollimaks.Täname oma arusaamist.

9. Pakk on peamiselt veetud Hiina Post Air Mail(Tähitud kirjaga) 3 tööpäeva jooksul.See võtab tavaliselt 10-25 tööpäeva jooksul kohale, kuid mõnes riigis on see võib-olla veidi kauem tõttu puhkuse või tolli -, kohaliku väljasaatmise tõhusust või muul põhjusel, nii et palun mõelge selle üle, enne kui selle valite, Kui te ei soovi oodata nii kaua, palun maksta Express tasu või palun ära osta.Tavaliselt teised kullerid on vaja ainult 3-7 päeva.Palun võtke meiega ühendust esimesel kui soovite laeva DHL, UPS, EMS, Fedex või teised kullerid.

Hiina post air mail:

Vene Föderatsioon võtab tavaliselt 30~45 tööpäeva jooksul

USA, Kanada kestab tavaliselt 10~18 tööpäeva

Austraalia, Uus-Meremaa, Singapur tavaliselt võtab 12~20working päeva

UK, Prantsusmaa, Hispaania, Saksamaa, Holland, Jaapan, Belgia, Taani, Poola, Soome, Iirimaa, Norra, Portugal, Šveits, Rootsi tavaliselt võtab 12~25 tööpäeva

Itaalia, Brasiilia võtab tavaliselt 20~30 tööpäeva

Teistes riikides kestab tavaliselt 15~25 tööpäeva jooksul.

EMS kohaletoimetamine võtab tavaliselt 4~7 tööpäeva jooksul.

Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud,ja ostja vastutavad tolli.

Garanteeri & Toetuse Poliitika

1. Kui mõni osa on puudu,võtke palun meiega ühendust ning ärge avage vaidlus,saadame puudu tükki teile tasuta.Kuid meil on vaja, mida sa annad meile aega.Kuna meil on vaja mõned päevad, et saada puuduvat tükki.

2. Kui te kogemata kadunud juhiseid, võite meiega ühendust ja ütle meile oma E-posti, saadame high-definition elektroonilise versiooni käsitsi teile.

3. Vigane toode tuleb meile öelda 3 päeva jooksul lisatud pildiga defektne osa.Palun tagasta see koos oma kulul hiljemalt 1 nädala jooksul ajast, mil kaup on kätte saadud.Me korraldame vahetada uus ühe saate korraga. (sa peaksid sisaldama kõiki originaal esemed vigastamata aastal resaleable seisukorras, aitäh).

4. Kui teil on vaja raha tagasi, ainult elemendi lisamise hind ei kuulu tagastamisele.Ostja vastutab laevanduse kulud laevandus tooteid tagasi.

Tagasiside

1. Kui teil on mingeid probleeme,võtke julgelt meiega ühendust.Üldiselt saame neile vastata teile 24 tunni jooksul, kuna aega vahe.Kuid kui meil on nädalavahetusel või puhkus,me võib-olla hilinenud vastuse teile.Palun don ' t muretse selle pärast.

Märksõnad:Kes, Lego Kes, Mudel Tank, Tank Top Naised, Kes Ehitusplokid Ring, M4 Sherman, Nuku Pea, Meik, Arengulised Haridus Mänguasjad, Lego Creator, Plokk Tank.

Plastist Tüüp ABS
Sertifitseerimine 3C
3C Sertifikaat
Ean - No
Materjal Plast
Mudeli Number Looja Linna Hoonete Plokid
Sugu Unisex
Vanus > 3 aastat vana
Hoiatus Ei Söö! Linn plokid sobivad lastele mängimiseks
Brändi Nimi LEQUMOC
Plastikust Ploki Kuju Self-Locking Tellised
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

Looja Linn, KES Linna Hoonete Plokid Mudelid Veini Pudel Kapis, Sahtlis Mööbel Cup Lastele Mänguasjade hoiustamiseks Haridus Mänguasjad

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted