Meeste Klassikaline Pikk Varrukas Bambusest fiber Kleit Särgid Tasku-vähem Disain Venitada Vabaaja Standard-mahub Ametliku Äri Triibuline Särk

€7.26

Saadavus: On laos

m1062

Suurustabelit

Selle suurus skeem on mõeldud ainult viitamiseks.Suurused võivad erineda kaubamärkide vahel.

Tähelepanu Nõuanded

1) Kui sa ei mõista meie suurus, kirjeldus või teil on kahtlusi, suurus , Võtke meiega ühendust .samuti võite märkus, teie pikkus ,kaal ja muud mõõdud järjekorras e.g 180cm /80kg või 5'11"/175lb.

2) Tavaliselt särk suurus peab olema suurem kui su keha suurus.te saate kontrollida oma tavaline särk.kui teie keha rinnus on 100cm, soovitame teil valida särk 104cm või 108cm.

Toote Presentatsioon

Tasku-vähem disain tagab klanitud, kaasaegne ilme.

Laevandus

1) Kui tellida, siis palun valida tarneviisi ja maksta selleks, sealhulgas laevanduse tasu.Saadame elemendil 1~5 päeva pärast teie makse on täielikult tõendatud.

2) Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik rahvusvaheliste vedude (eriti hiina õhu mailpost), mis on tingitud erinevus tolli kliiringu korda igas riigis eraldi, mis võib mõjutada, kui kiiresti teie toode on kontrollitud.

Värvid

Erinevused värv võib olla põhjustatud mõned muud põhjused, näiteks värvi kaaluda, ekraan, valgustus, taust jne.Siiski, kui te arvate, et punkt sai vale värv, palun võtke meiega ühendust, et näha, kui tagasi või raha tagastamist on võimalik.

Märksõnad:Klassikaline Meeste Särk, Venitada Triibu Särk, Klassikaline Bamboo Särgid, Kleit Särk Naine, Ametlik Mees Särk, Naiste Pluus, Casual Naised, Rand Pluus Naine, Mcgregor Särk, Naiste Sexy Pika Varrukaga Särk Casual.

Muster Tüüp triibuline
Stiil Ametlik
Rinnal Taskud PUUDUB
Päritolu CN(Päritolu)
Toote Tüüp Särgid
Brändi Nimi BOLEEBIRD
Varruka Stiil Regulaarne
Sulgemise Tüüp Ühe Karavan
Sugu MEHED
Kanga Tüüp Broadcloth
Materjal Spandex
Et suurus Aasia Suurus
Särgid Tüüp Kleit Särgid
Mudeli Number 148-1
Krae Turn-down) Krae
Varruka Pikkus(cm) Täielik
Kangas 40% Bamboo, 58% Polyester, 2% Spandex

Kirjutage arvutus!

Meeste Klassikaline Pikk Varrukas Bambusest fiber Kleit Särgid Tasku-vähem Disain Venitada Vabaaja Standard-mahub Ametliku Äri Triibuline Särk

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted