Populaarne Anime Prindi Pingutusnöör Kott Naiste Reisikott Teismeline Kooli Kotti Pruun Tüdruk Ja Poiss Seljakott Mood Naiste Ladustamise Kotid

€5.13

Saadavus: On laos

m10634

Kuidas kohandada pildi kotti ?

Samm 1:saate saata meile pildi kaudu Moobo.ee teade või saatke see meie e-posti .2. etapp:me näitame teile eelvaate kott koos oma pilt varsti pärast seda, kui me saame oma mainet.Step3: siis, kui olete rahul eelvaadet saad teha tellimuse.

Märkus: PEAB-Loe Enne Ostmist

1,kui sa oled vene ostja,siis Palun täitke õiguse saaja Täielik nimi(kolm osa) tellimuse ,Enne kui paned järjekorras,kui ei postkontor naaseb tagasi oma paketi.ja me ei võta toetuse et ilma täieliku nime. 2,Kui sa oled Ostja tungivat vajadust oma punkti,kui te ei saa kannatlikult oodata pakett HIINA POST AIR MAIL, Pls valida Väljendada viisil,kui te otsustasin, hiina post AIR MAIL,kui see hilinenud transpordi,Pls ei võta tagastamise või vaidlus,Aga me oleme lahkelt tahan, et aidata teil laiendada protsess korda teie tellimuse. 3. KÕIK Kaubad on saadaval,kui olete maksnud,ususlly me anname oma jälgimise numbri 1-2 tööpäeva ja saatnud oma maatüki piires 2-4 tööpäeva jooksul,Pärast paketi välja saada,see ei saa kontrollida meie poolt, äärmiselt sõltuvad international shipping ,me siiralt loodan, et saate aru ja oodata kannatlikult ,kui on mõningane viivitus,me püüame sind aidata, te andke meile teada.

Märksõnad:Kott Sinine, Käekott, Kohvik Laudlina, Koo Toru Sall, Tühi Ripsmete, Cluth, Seljakott String, Seljakott, Golf Käekott, õie Käekott.

Sugu NAISED
Peamine Materjal Lõuend
Mudeli Number 19071602
Brändi Nimi TLDGAGAS

Kirjutage arvutus!

Populaarne Anime Prindi Pingutusnöör Kott Naiste Reisikott Teismeline Kooli Kotti Pruun Tüdruk Ja Poiss Seljakott Mood Naiste Ladustamise Kotid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted