Dahlia Veiner Silikoon Hallituse & Õie Lõikur Set Kook Dekoreerimiseks Fondant Mulje Lill Hallituse Sugarcraft Kook Hallituse

€8.29

Saadavus: On laos

m107358

Dahlia Veiner Silikoon Hallituse & Õie Lõikur Set Kook Dekoreerimiseks Fondant Mulje Lill Hallituse Sugarcraft Kook Hallituse Kõik silikoonist vorm on toodetud toidu ohutu silikoon materjali kooskõlas FDA ja euroopa LIIDU Sertifikaat.

Need pits mats hakkab tootma arvandmed, mis näevad välja nagu käsitsi valmistatud, mistõttu on kiire ja lihtne algajatele.Kogenud kook sisekujundaja on võimalik muuta ja kohandada lõpetanud andmed oma designs.

Funktsioon:

1.Alates 0 kuni 260 C olemata mõjutatud 2.Tekstuuri sügavus:1.3-1.5 mm 3.Ordorless ja non-stick 4.Värv:Roosa või kohandatud värvi 5.Disain: Kohandatud või olemasolevate 6.Painduv ja paindlik 7.Materjal:100% toitu silikooniga MÄRKUS:saadab välja värvid punkt juhuslikult.Kui teil on meeles see, palun võtke meiega enne tellimuse esitamist.Muidu me välja saata, kui see tuleb.

Märksõnad:Räni Kook Saia Hallitus, Vaha Hallituse Lill, Silikolove šokolaadi Hallitus Kook, Sillicone Hallituse Kook, Silikoonist Vormid Lille Kuju, Lille Hallituse Veiner, Hallituse Veiner, Roosi Veiner, Lille Veiner, Suur Silikoon Hallituse Lill.

Materjal toidu silikooniga
Mudeli Number A606&VM127
värv Valge
Katse Standard LFGB-SGS/LFGB EUROFINS
Suurus Show as the picture
Funktsioon Öko-Sõbralik
Pakett PP Kott arvesse Ümbrik
PIND Siledad, ilma burr, selge muster
Kook Tööriistad Tüüp Hallitusseened
Vahend Tüüp Looduslike Lillede Kook Hallituse
Sertifitseerimine FDA
OEM Teenus Jah
Brändi Nimi AK ART KÖÖGINÕUD
Tüüp Kook Vahendid

Kirjutage arvutus!

Dahlia Veiner Silikoon Hallituse & Õie Lõikur Set Kook Dekoreerimiseks Fondant Mulje Lill Hallituse Sugarcraft Kook Hallituse

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted