6 Dušš Pea kõrgsurve Vihma Luksuslik Vannituba Showerhead Koos Kroomitud Viimistlus Reguleeritav Nurgad Anti-Ummistumist Räni

€12.28

Saadavus: On laos

m107543

LUKSUS SADEMEID DUŠŠ PEA - Pakkuda spa-kvaliteedi kogemusi mugavalt oma vannituba suure dušš pea toodab optimeeritud vee voolu täielik veeuputus vihma sügisel, et revitalizes nahka ja turgutab meeli.

LÕÕGASTAV, kõrgsurve-CLEAN - luksuslik disain, mis kasutab anti-ummistumist silikoon joad suruda läbi vee kiiremini ja efektiivsemalt, meie showerhead aitab pesta seep, šampoon ja konditsioneer väiksema vaevaga ja ilma ärritab nahka.

ANTI-UMMISTUMIST, LIHTNE-ISE PUHAS PIHUSTID - Suurepärane neile, kes kannatavad raske vee või limescale meie vannituba, dušš head omadused 90 anti-valguda silikoon otsikud, et pakkuda järjepidev usaldusväärsust, nii et saate keskenduda ära pesta mustus ja lisandid.

KIIRE, REGULEERITAV NURK-ja VEE KOKKUHOID - koos on lihtsam paigaldada meie showerhead sademeid süsteem saab olema pööratud vasakule või paremale või üles ja alla, et aidata teil puhastada maha oma juuksed ja keha lihtsalt või puhastamiseks teie lapsed pärast mängib väljaspool.Sademeid Dušš Pea on suurim väljavool 2,5 liitrit minutis, nii et saate salvestada oma vee arve.

Universaalne Showerhead Asendamine/Extra Boonus - lihtne twist-on süsteem, mis võimaldab teil kiiresti asendada filtreeritud, painutatud, või standard dušš pea, vihmadušš pea töötab peaaegu iga olemasoleva duši-ja kanalisatsioonitööd setup.Kaasas boonus-TASUTA PTFE teipi+veel vee filter, nii et saate installida oma vihmadušš pea vaevata ja kiiresti.

Värv: Hõbedane

Materjal: ABS

Pakendi sisu:

1x Dušš Peaga

1x PTFE Teipi

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Märksõnad:Suur, Dušš, Komplekt Dušš, 105 Kraadise Nurga All Pea, Pea Dušš, Klaas Orhidee, Pea Vihmadušš, Voolik Dušš, Hiina Suveniiride, Vihm Dušš Must Kraan, Vihm Dušš Must 2.

Sertifitseerimine PUUDUB
Päritolu CN(Päritolu)
Pinna Viimistlus PUUDUB
Mudeli Number Uus

Kirjutage arvutus!

6 Dušš Pea kõrgsurve Vihma Luksuslik Vannituba Showerhead Koos Kroomitud Viimistlus Reguleeritav Nurgad Anti-Ummistumist Räni

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted