ULV juhtmeta seljakott elektrostaatiline pihusti 3L desinfitseerimisaine seljakott pihusti Sisemise aku

€333.44

Saadavus: On laos

m107651

HD3.0 kaasaskantavad juhtmeta laetav electric Külma ULV foggers luua

Mudel HD3.0 ulv prits Juhtmeta ja kaasaskantav , võtta kõikjal, kuhu vaja Lihtne-to-use käepide lüliti Tugev õhu juurdevoolu, kiiret levikut, stabiilne atomization Esiteks, madal heli, vähendades töö, müra, vaikselt niisutav Teiseks maht on 3 liitrit.Kolmas, materjal on kõva, kasutades tehnilisi materjale pikendada kasutusiga, Neljas, anti-sügisel ja kulumiskindel, suure summa udu Kui atomization süsteem on suure võimsusega, tugev ja võimas, reguleeritava suurusega, humidification põllukultuuride, mugav ja tööjõu kokkuhoid

Meie Firma

Laevandus 1. WORLDWIDE SHIPPING. 2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress. 4. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi aeg võib varieeruda, eriti pühade ajal. 5. laevandus poolt kiiresti kuller võiks olla 5-7 päeva pärast jälgimine teabega välja tuleb.Kui shipping postiga amet võib võtta 30-45 päeva 6. Kui te ei ole saanud oma tellimust tavapärane tarneaeg palun võtke meiega ühendust.Meil on jälgida, et teie ja teiega asap.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!Garantii Umbes garantii 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.Palun pange TÄHELE, et ostjad on vastutav toll, maksud, imporditollimaksud, mida võib kohaldada.Me ei vastuta viivituste eest, mille tolli -, impordi tollimaksud, maksud või muud tolli tasud.Klient saab meiega ühendust võtta assitance tollivormistus.Selleks, et ge on orignial standard tagatud toodete, palun tellida meie offcial pood.tagasisidet Me säilitada kõrgeid kvaliteedinõudeid ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline.Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et saaksime täita kuni teie rahulolu.

Märksõnad:Sonoff, Lumi Spray, Prits Ulv, Seljakott Spray, Klaas Liivapaber, Agricultur Prits, Nurk Kääride, Juhtmeta Spray Gun, Elektrostaatiline Pihusti, Desinfitseerige.

Mudeli Number HD3.0
Plastist Tüüp PE
Tüüp Pihustid
Pihusti Tüüp pump
Materjal Plast

Kirjutage arvutus!

ULV juhtmeta seljakott elektrostaatiline pihusti 3L desinfitseerimisaine seljakott pihusti Sisemise aku

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted