USB-Kaabel-Game Controller For PC Vaarika Pi Gamepad Remote Kahekordne Vibratsioon Juhtnuppu Gamepad Auru / Roblox / RetroPie

€4.00

Saadavus: On laos

m107929

[Tugev riistvara ühilduvuse]-Toetada laptop/desktop arvuti (Windows XP/7/8/10 ja Vaarika Pi (4/3/2/1/null), RetroPie&RecalBox&Auru&Roblox.Xbox 360 / Xbox Üks / iOS / PS4 ei toetata.

[Ergonoomiline disain]-Usaldusväärne 3D ergonoomiline disain, USB kaabel: kuni 4.9 jalad (1,5 meetrit) pikk, ühendust oma mängu jooksul seadmega piisav visuaalne valik, mugav, ei ole lihtne teha oma Käsi väsimus.

·USB-kaabel-game controller: võimas riistvara ühilduvuse ülim mängukogemust, tuues teieni enneolematult mugav mängukogemuse!

Kirjeldus:

Toode värv: must

· Kui soovite kasutada controller Windows 10 või uuem, siis peaks installida DirectX 7.0 või uuem enne paigaldamist juht.

· Vibratsiooni tagasiside funktsiooni saab kasutada ainult siis PC mängud, mis toetavad X input mode, ja võimalik, et peate olema sisse lülitatud mängu.

1 gamepad/2 mäng draiverid (vali pakett)

Märksõnad:Comput, Gamepad Pc, Roblox, Võitlus Mäng Töötleja, Mäng Roblox, Auruti, Gamesir T4 Pro, Joystick, Vastu Mulle Roblox, Kontrolli.

Sertifitseerimine PUUDUB
Liidese Tüüp USB
Ühilduva Mark/Mudel Sony
Brändi Nimi Eshowee
Tüüp Mäng draiverid
Päritolu CN(Päritolu)
SONY Mudel playstation2
Mudeli Number /
Pakett Jah

Kirjutage arvutus!

USB-Kaabel-Game Controller For PC Vaarika Pi Gamepad Remote Kahekordne Vibratsioon Juhtnuppu Gamepad Auru / Roblox / RetroPie

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted