50 Tk Palju Plastist Vaik Suur Auk Distants Helmed Võlusid DIY Ehteid Teha Fit Naiste Pandora Käevõru Käevõru Kett Kaelakee

€4.31

Saadavus: On laos

m110034

5mm Suur Auk Plastist Vaik Euroopa Distants Helmed Sobivad Pandora Käevõru Käevõru Madu Kett Kaelakeed Naistele Tüdrukud DIY Ehted Tegemine

Toote info:

Materjal: Plastik Vaik,Hõbetatud Core

Suurus: 14*8mm

Värv: Nagu Iga SKU Pildi,Iga Stiil On 10 Värvi

Kohandatud Mis Tahes Helmed : Jah

Kuju: Suur Auk Ringi Lahti

Pindala: Suurepärane, Peen Töö

Kasutamine: Käevõru Käevõru Kaelakee, Kõrvarõngad võtmehoidja Distants Helmed Võlusid DIY ehted

Pakett sisaldab: 50tk mõne Üksiku PE Kott

LAEVANDUS

Esemed saadetakse hiljemalt 7 tööpäeva pärast makse saamist.(Palun aru, mõnikord võib see pole valmis, ladu,mis võtab mõned päevad rohkem).

Shipping Hiina Post Air Mail, jõuda kõige riikide jooksul 20-55 tööpäeva jooksul.Sõltub sihtkohast ja objektiivsed tegurid, mõnikord see võib võtta rohkem aega.

Tolli maks & kohustus

1. Impordi tollimaksude, maksude ja muude kohandatud laadijaid, mis ei kuulu toote hind või laevandus tasud.Need tasud on ostja vastutusel.

2. Tavaliselt me laeva kaupade madalam väärtus, et vältida maksude ostja.Samas, maksu-määratakse ostjate riik kohandatud ole meie poolt, erinevates riikides on erinev maksumäär, nii et kui mis tahes maksu ilmneda ostja peaks olema see.

3. Pls kontrollida oma Riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud, mis tehakse enne pakkumise/osta.

Pls Märkus:

Sest fotograafia tehnika ja valgustus probleem, pildid esinemise natuke chromatism võrrelda

Tegelikku tooteid.Palun teate seda!!Tänud

Tagastab

Me tahame, peate olema täiesti rahul oma ostuga.Kui te mingil põhjusel soovib tagastada või vahetada punkt, meil on hea meel seda teha.kuid klient on vastutav maksma laevandus tasud,Toetused ja vahetused on vastu objekte, mis on samas seisukorras saanud.Pärast seda, kui me vastu võtta tagastatud kaupa,me võtame maha laevandus tasu ja anda toetust, et kliendi kontolt kiiresti.

Tagasiside

Kliendi rahulolu on meile väga tähtis.Kui olete rahul objekte, mida tellida, palun jätta positiivse tagasiside, kus 5 tärni.Kui te ei ole rahul objekte, mida tellida, palun võtke meiega ühendust enne avamist vaidluse või lahkumisel negatiivne tagasiside.Me saame teha koostööd, et lahendada see.

Meil on hea meel vastata ühelegi küsimusele, te võib-olla, palun võtke meiega ühendust.

Märksõnad:Lego Sharm, Pandora Kivi, Palju Pandora, Suur Auk Rant Koer, Võlu Chihuahua, Abalone Suur Auk Rant, ükssarvik Võlu Pandora 5tk, Crocs Sharm, Loodan, Et Suur Auk Rant, Võlu Palju Pandora.

Funktsioon Tee oma unikaalne käevõru
Laevandus Kiire Kohaletoimetamine
Metalli Tüüp tsingi Sulam
Sobivus Käevõru
Välisläbimõõt 14mm
Punkt Helmed
Päritolu CN(Päritolu)
värv segatud
Brändi Nimi IrisDream
Punkt Kuju RING
Trahvi või Mood Mood
Mudeli Number PZ0314
Augu Läbimõõt 5mm
Toote Kaal 2g
Toote Tüüp Helmed
Kogus 50tk
Materjal Plastist Vaik Klaas Kristall
Toote Suurus 14*8mm

Kirjutage arvutus!

50 Tk Palju Plastist Vaik Suur Auk Distants Helmed Võlusid DIY Ehteid Teha Fit Naiste Pandora Käevõru Käevõru Kett Kaelakee

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted