Jalgratta Tuled Ultra Bright Jalgrattasõit Tuled USB Laetav Jalgratta Saba Hele Punane/Sinine/Valge 7 Valguse Režiimid " road bike ja Mount

€5.70

Saadavus: On laos

m1108

Jalgratta Tuled Ultra Bright Jalgrattasõit Tuled USB Laetav Jalgratta Saba Hele Punane/Sinine/Valge 7 Valguse Režiimid " road bike ja Mount SUPER ERE OHUTU JALGRATTASÕIT VALGUS: 180 kraadise lainurk visuaalne disain ja hea nähtavusega kuni 200 meetri nähtav tagada, et sinu ohutu ratsutamine.Imporditud kõrge heledus LED chip kuni 120 luumenit, madala energiatarbega, pikk tööiga teevad seda väga väärt on üks selle jalgratta taillight.

MITMEKÜLGNE TULED BIKES: jalgratta tuled on loodud selleks, et pakkuda 7 erinevat seaded, mida saab kasutada optimaalse liiklusohutust.Punane tuli ei levinud, nagu bike taillight, sinine saab kasutada nii jalgratta vilkur, aeglane flash on Ideaalne udune hommikuti ja kiire flash on parim kasutada, kui suundus läbi öösel ratta seljas

USB LAETAV VALGUS: KUNAGI raisata raha, mis käsitleb patareisid uuesti.Kõik, mida sa pead tegema on ühendada kaasasolev USB kaabel tahes standard port nutitelefoni, power bank või arvuti tasu kuni see tagumine ratas kerge.

LIHTNE PAIGALDADA & Multi-Funktsioonid BIKE TULED: Kiire paigaldada ilma mis tahes vahend, kiire vabastamine kummist rihm sobib suurepäraselt hakkama baar/ seatspot mount ( sobib 22-31.8 mm).See on mitmeotstarbeline kerge, saab kasutada nii jalgratta kiiver kerge, mountain bike tagumine tuli, road bike tuled, poiss jalgrattaga ohutus valgus või mis tahes muul viisil kasutamine, et võite ette kujutada.

Sisseehitatud kvaliteetne laetav liitium aku, kasutades kõige mugavam laadimine USB kaabli abil, vaid kestab umbes 2 tundi täielikult laadida.

7 Valgustus režiimid:

Punane-valge-sinine Strobo;

Punane-sinine Strobo;

Punane-valge-sinine Vilgub Strobo;

Punane-Sinine Strobo& Tahke Valge;

Punane Strobo;

Valge Strobo;

Tahke Valge.

VASTUPIDAV RATAS TULED

Selles valguses on IPX4 veekindluse hinnatud jalgratta saba kerge, veekindel disain tagab kõigi seisund, kasutamine.

Värv: must

Materjal: ABS

Pakendi Sisu:

1 * taillight

2 * Kummist rõngas

1 * USB laadimiskaabel

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Märksõnad:Jalgratta Led Usb, Naiste Road Bike Frameset, Teekann Punane Tuli, V Taillight, Bicycl Lamp, Bianchi Raami Tooted, Laterna Mount, Big Bike Saba Valgus, Jalgratta Esi-helkur, Jalgratta Lamp Mount.

Päritolu CN(Päritolu)
Toide Aku
Paigaldus Paigutamine Raam
Sertifitseerimine PUUDUB
Mudeli Number Taillight

Kirjutage arvutus!

Jalgratta Tuled Ultra Bright Jalgrattasõit Tuled USB Laetav Jalgratta Saba Hele Punane/Sinine/Valge 7 Valguse Režiimid " road bike ja Mount

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted