Auto raadio Chevrolet Cruze J300 Tesla stiilis ekraani 2009-Raadio Multimeedia Video Mängija, Navigatsiooni GPS

€128.56

Saadavus: On laos

m110829

Täname, JUMALUS JUHT, professionaalne tarnija auto-dash-car-GPS-navigation-mängija.Pakume klientidele installeerimise juhised, firmware uuendused, tarkvara uuendused ja rohkem.Kui teil on anyquestions nii Eel müügi-ja müügijärgse, palun võtke meiega ühendust, aitäh!Anttention : Enne tellida, palun saatke meile sõnum oma auto mudeli , toota aastas ja fotosid armatuurlaud ,Nii et me saame kinnitada, kui see toode ei sobi , Tänu oma koostöö juba ette.

Paigaldus:

1. Vabandust, ei ole installation instruction selle tootmine.Kõik liidesed on sisestatud otse ei ole vaja murda kaabel.

2. See on lihtne paigaldada, kuid see nõuab teatud määral DIY võimed ja teadmised.Me soovitame, et kõik lavastused on paigaldanud spetsialistid.Me ei vastuta lavastused, mis on kahjustatud paigaldamise ajal mitte-spetsialistid, aga me ikka ei saa anda teile toetust.

3.Palun võtke meiega ühendust kui teil on küsimusi ajal, paigaldamist või kasutamist.kuni nüüd,me leidsime, et enamus probleeme seal ei ole productions, lihtsalt vale toimingu või arusaamatus.Nii et palun, kontrollige seda hoolikalt, ja võtke meiega ühendust, et lahendada probleeme.selle asemel, et avada vaidluste otse ja lihtsalt.

tolli maks:

Kui teil on küsimusi tolli maks, palun võtke meiega ühendust.

Tolli tasu ja Maksud on ostja vastutusel, me müüja ei kontrolli seda ja ei ole selle eest vastutama, siis palun lahkelt märkus selle kohta enne kui tellimuse.

Märkus: vene kliendid peavad esitama oma täielik nimi, kontaktisiku nimi, maatüki.

Märksõnad:ANYSECU, Kate Kinga, Auto-raadio, Bluetooth, Fm-raadio, Auto Tuuner, Bluetooth Car Radio, Android Vw, Chevrolet Cruze J300, Auto Kleebis, Android Chevrolet Cruze.

Ekraani Suurus 10"
Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi Jumalus Peatoimetaja
Sertifitseerimine CE
Erilised Omadused Raadio Tuuner

Kirjutage arvutus!

Auto raadio Chevrolet Cruze J300 Tesla stiilis ekraani 2009-Raadio Multimeedia Video Mängija, Navigatsiooni GPS

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted