K9 Optiline Klaas Fookuskaugus Imaging Topelt Kumer Kondenseeriv Klaasist Objektiiv Optiline Element, Kaksikkumerad Objektiivi VR Prillid Objektiivi 2TK 42mm

€10.04

Saadavus: On laos

m111352

Kaksikkumerad Objektiivi K9 Optiline Klaas Fookuskaugus Topelt Kumer Läätse Fookus 65mm Optika VR Papp Luup Luup 2TK Dia 42mm

Spetsifikatsioon

Optiline Klaas 25mm fookuskaugusega Optika Kaksikkumerad Topelt Kumer Läätse

Materjal: K9 Optiline Klaas

Objektiivi Läbimõõt:40 mm

Fookuskaugus: 65mm

Keskuse Paksus: 9mm

Materjal: K9 Optiline Klaas

Kaetud peegeldusvastane Blue film

Toodete Kuvamine

Maksmine:

Me võtame Alipay siin ja kõik suuremad creditcards poolt aktsepteeritud Alipay.

Makse peab olema esitatud hiljemalt 6 päeva alates pakkumiste esitamise tähtpäeva oma ostetud.

Kui te ei maksta ajal, me ei saa lubada, me hoiame objekt, mida pakkumist stock kogu aeg.

Mingeid probleeme maksmisega siis palun võtke meiega ühendust esimesel.

Kohaletoimetamine:

Me ainult laeva üksusi teie kinnitas aadress Moobo.ee (välja arvatud juhul, APO/FPO), nii et palun veenduge, et aadress on õige, enne kui osta.

Kirjed enamik tellimusi lähetatakse läbi piires 1-3 tööpäeva jooksul pärast taotluse saamist oma makse kinnituse ning te võite saada neile jooksul 10-35 tööpäeva jooksul.Kohaletoimetamine sõltub sihtkohast ja muude tegurite, see võib võtta kuni 35 tööpäeva või rohkem.

Me ei vastuta impordimaksud ja-lõivud.

Kahjustatud Saabumisel: Kui te tellite paki, palun, kontrollige seda hoolikalt.Parem oleks võtta video või pilte, kui see avada.Kui seal on mis tahes kahjustuste või puudujäägi puhul oma paki, võtke ühendust Post Office või otsese firma kohe, Palun saata video ja fotod meie teenus töötajad samal ajal.

Tagasiside:

Me usaldame Moobo.ee on Tagasiside ja klientide rahulolu õnnestub.Seega,teie tagasiside on meile äärmiselt oluline.Palun jätke 5 star tagasiside meile, kui olete rahul meie kaupade ja teenuste.Me anname teile parima hinna ja parema teenuse, kui te teete, et järgmine kord.

Jätame tagasi sama tagasiside, et sa pärast oma tagasiside.

Palun kirjuta meile enne lahkumist mis tahes negatiivset tagasisidet või avada mis tahes vaidlus Moobo.ee.Me aitab teil probleemi lahendada.Palun andke meile võimalus lahendada mingit probleemi.Me saame aru, sa õnnetu olla, kui et läheb valesti,aga me püüame oma parima, et anda teile rahuldavaid tulemusi.

Me hoolime meie püsiklient, ja me oleme alati proovin aidata teil.Loodan, et luua pikaajaline äri koos sinuga...

Minuga saab ühendust kui teil on küsimusi.

Meie Äri Tundi(Peking):

8:30A.M.-6:00P.M.E-R

8:30A.M. -12:00 P. M. Sat

Märksõnad:Kumer Läätse Optiline, Clearvue Optometry, Kumer Klaas, 14 42mm Objektiiv, Nova Optometry, Kalad Sport, Len Led, Klaas-42mm Objektiiv, Fookuskaugus Kõlar, Kumer Läätse Fookuskaugus.

Kuju Muud
Mudeli Number Topelt Kumer Läätse
Materjal Klaas
Struktuur Topelt Kumer
Brändi Nimi SRATE
Kasutamine Optiline

Kirjutage arvutus!

K9 Optiline Klaas Fookuskaugus Imaging Topelt Kumer Kondenseeriv Klaasist Objektiiv Optiline Element, Kaksikkumerad Objektiivi VR Prillid Objektiivi 2TK 42mm

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted