2019 Uute tulijate Lõhn Õhu Masin Hajuti koos Intelligentne Kontroller Süsteemi

€134.51

Saadavus: On laos

m111427

Toote Kirjeldus Toote Nimi Kaubanduslik Lõhn Lõhn fragance Hajuti Materjal Metall Funktsioon värske Õhu tüüp Cool-Udu Tiiviku Niisutaja Mode OW-499-B Suurus W169*H378*D169 Pinge 12V Võimsus 12.6 W Maht Võimsus 500ml Kaal 5.8 KG Katvus 1500-2000m3

OW-499-B on ilus välimus, disain, koos unikaalse müratud süsteem,teha mudel on tulnud kunsti kaunistavad office.Ka see on meie kõige mitmekülgsem, difuusor, kuna see ühendab endas lihtsuse, mugavuse ja ülekantavus, stand-alone unit võimsuse, kvaliteedi ja järjepidevuse HVAC scenting.Technology (1) pihustatud osakestest on hea, SMD on 10. m-u.m-suuruse jaotus on ühtlane, ja jaotus indeks on N> 2. (2) atomization mõju on hea, difusiooni on ühtlane, ja süsti kohta atomization veerg saab ilmselt tundis alusel loomulikku valgust. (3) atomizing otsik on nr õli sissepritse, nr osakeste heide, kauaaegne atomization ja nr kogunemine õli. (4) positsioon otsik on nr tahkumise ja ummistus, ja toimimise hooldus on väike. (5) sirge kõrgus atomizing õhu veerus võib ulatuda 50 mm, atomization summa on suur, ja mõju on hea. (6) ühendab nano-atomization tehnoloogia ja taaskasutatavad õli-tagasi tehnoloogia ja nafta-säästmise määr ületab 30%. (7) täpsem atomizing otsik tõhusalt kontrollida rõhk õhk pump ja vähendada energiatarbimist.Toodete Funktsiooni Kirjeldus 1,Leviala kuni 1500-2000m3 leviala

2,Ehitatud Taiwan high power pump ja välise suur fänn

3,Moe disaini saab kaunistada oma kontoris,kodus,nõupidamisteruum ja nii edasi.

4,Ehitatud intelligentne tegutsevad süsteemi 24hours iga päev ja Ettevõtte Profiili Oleme spetsialiseerunud ettevõte lõhnaaine turundus-ja siseõhu juhtimine.Tema peamised tooted on: aroom seadmete ja aroom eeterlikest õlidest.Kuna 2013. aastal, pärast viit aastat kogunemine, oleme arenenud tööstust juhtiv tehnoloogia integreerimine ettevõtte R&D, tootmine ja müük.Sertifikaadid Meie firma on läbinud CE, FCC, ROHs, SGS, SASO, KC ja muud tõendid, 2017 ettevõte on saanud ISO9001 kvaliteedijuhtimise süsteemi sertifitseerimine.Kuni nüüd, meie firma on toodetud rohkem kui 30 tooted ning on saanud rohkem kui 20 patendid.Ettevõtet on hinnatud kui 360 incubato, Roheline keskkonnakaitse tooted, kvaliteet usaldusväärseid tooteid, ja saanud kuulsa Hiina brändi.Toote pakend ja shiping DHL,TNT,EMS,Fedex,UPS ja Mere saadaolevate meie Firma.Me aitame teil valida odavaim laeva viisil vastavalt kauba kaalule .KKK-1. On oma õli võimalik täita?

Jah, eeterlik õli saab uuesti täita.Kuid ainult puhast eeterlikku õli saab kasutada difuusor, vesi ei saa lisada masinasse. 2. On oma elektri lõhn hajuti suudab kehtestatud töö-ja puhkeaja kontrolli lõhn, tihedus õhus?

Jah, võib määrata töö tagant ja ülejäänud ajavahemike järel, ja ka töö ja töötamise ajal iga päev.Näiteks võite määrata, elektripliit lõhn difuusor tee 30 sekundit ja ülejäänud 30 sekundit alates 10 am 8pm everyday. 3. Mis on materjali oma elektri lõhn difuusor?

Hästi taotleda diamond seeria disain, välimine kate aroom difusiooni süsteem on valmistatud metallist, mis selle sees on palju elektrilised osad, tehtud Al ja muu metalli 4. Kuidas puhastada masin?

a.Võta pudel.

b.Täita mount alkoholi ümber metallist pudel ja puhastage see.

c.Kui pudel on puhastatud palun täitke värske alkoholi pudelile ja installi see masin ja avatud võimsus 10 minutit puhastamist.

d.Pärast seda on masin puhastada, lülitage.

OW-499-B võtab projekteerimise mõiste ristküliku silinder, muutes eeterlikku õli pudel lihtsam lahti võtta ja kokku panna.Ehitatud suure võimsusega Taiwan pump pakkuda parimat atomization teha nautida magus lõhn keskkond.

Märksõnad:Kaubandus Lõhn Masin, Aveo Tagumine Difuusor, Uv Led õhu Puhastaja, Lõhn õhu Masin 500, Elektrilised Lõhn, Genji Dressipluus, õhu Lõhn Masin, Väike Auto, Air Gaasipesuseadme, Lõhn Machin, õhufiltri Kodu.

Anioon Tihedus >4000000pcs/m3
Kasutamise Tingimus Kaubandus
Müra Kuni 45dB
Mudeli Number ow-499-B
Võimsus 500ml
Stiil Õhu Puhastaja
Kirje Nimetus Lõhn difuusor
Õhu Maht 301-400m3/h
Brändi Nimi Ouwave
Toide Alalisvool
Võimsus (W) 14w
Kohaldamise Ala >61㎡
Tüüp Õhu Ionisaator
Covearge 1500 kuni 2500 m3
Võimsus (CFM) 500
Pinge (V) 12V
Sertifitseerimine FCC
Toite Allikas ELEKTRILINE
Taotlus 1500 kuupmeetrit
Paigaldamine Kaasaskantav&seinale paigaldatud
Funktsioon Lõhnav

Kirjutage arvutus!

2019 Uute tulijate Lõhn Õhu Masin Hajuti koos Intelligentne Kontroller Süsteemi

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted