Telliskivi Seina Plastikust Reljeef Kausta Külalisteraamatusse DIY Album Kaardi Tööriista Plastikust Malli 12.1x15.2cm KW8041408

€4.09

Saadavus: On laos

m112385

Telliskivi Seina Plastikust Reljeef Kausta Külalisteraamatusse DIY Album Kaardi Tööriista Plastikust Malli 12.1x15.2cm KW8041408

- High-quality Mall Reljeefse paberi -, käsitöö

- Mall sobi populaarne emboosing masinad, mida on lihtne kasutada - Suur-kaardi tegemine scrapbooking ja muu paber käsitöö - Materjal: Plastik - Värv: Läbipaistev - Size: 12.1x15.2cm Maksmine:

1.Kõik maksed tuleb teha 14 päeva jooksul peale tellimuse kinnitamist, Kui tasumise edasilükkamine on vaja, siis Palun andke meile teada.

Umbes Shipping:

Siis me laeva objekt(id) hiljemalt 7 tööpäeva jooksul pärast kustutatud makse, et teie aadress,palun, veenduge, et aadress on õige, enne kui teete makse.

Kui sa ei saa oma kauba pärast 60 päeva jooksul, võtke palun meiega ühendust, me aitame teil probleemi lahendada.

1.Hiina Post Air Mail

Tavaliselt võtta 10-60 päeva, et jõuda(Kohaletoimetamine Brasiilia võtab aega umbes 30 kuni 90 päeva).

2.Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus

See võtab tavaliselt 14-90 päeva, et jõuda.

Teade:

Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus pakkuda Tracking Number, et Ainult saab jälgida Hiinas.Kui teil on vaja Tracking Number, mida saab jälgida teie kohaliku riigi , Valige palun Shipping Hiina Post Air Mail on Registreeritud .

Tagasi Policy:

Tagastab aktsepteeritud 15 Päeva jooksul pärast paki kättesaamist.

Tagasiside:

Kui tooted ja teenused meilt ei vasta, oma positiivset tagasisidet ja 5 tähte Üksikasjalikud Müüja Reitingud on väga teretulnud!!.

Me ei jäta positiivset tagasisidet pärast kättesaamist positiivse teie tagasisidet.

Kui te määr laevandus osa , palun võta international business arvesse.

Meie eesmärk on teha kindel, et teil on meeldiv shopping koos meiega.Palun kirjuta meile enne lahkumist kõik 1 või 2 reitingud, negatiivne tagasiside, või avada mis tahes vaidlus.Me saame aru, tunne ja pettumusi, võite on, ja teeme meie ettevõtmine probleemide lahendamiseks.Palun andke meile võimaluse lahendada mingit probleemi.

Võtke MEIEGA ühendust:

Kui teil on küsimusi või päringuid, oleme me valmis teid aitama.Me püüame oma parima, et vastata teie kui varem, kui võimalik, aga tänu ajavööndi erinevus, me ei pruugi olla võimalik, et vastuse e-kirju kohe.Palun lubage 24 tööaega meile vastata.

Märksõnad:Separaatorid Rin 15, Moto G6 Juhul, Kivi, Taimer Lülita Väike, Saltire Kaela Toru, Komplekt 4 16 Tolline Velg, Separaatorid Minora, Tmax 500 Kit Deco, Komplekt 4 Maagilised Kuubikud, Moto G6 Juhul Raske.

Materjal Kummist
Mudeli Number KW8041408
Brändi Nimi KWELLAM
Kasutamine Teenetemärgi
Tüüp Standard Tempel

Kirjutage arvutus!

Telliskivi Seina Plastikust Reljeef Kausta Külalisteraamatusse DIY Album Kaardi Tööriista Plastikust Malli 12.1x15.2cm KW8041408

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted