Deluxe Printsess Elsa Kostüüm Kleit Varjatud Kleit Täiskasvanud Naiste Pikk Cape Väljamõeldud Satiin Tikandid Cosplay Varustus Lady Halloween

€46.72

Saadavus: On laos

m112754

Riie Suurus Andmed:

S ,rind 86cm/34",talje 70cm/27.5", kleidi pikkus 131cm/4'4",varjatud pikkus 170cm/5'8".

M ,rind 90cm/36", talje 72cm/29",kleidi pikkus 132cm/4'4",varjatud pikkus 171cm/5'8".

L ,rind 94cm/37.5", talje 76cm/30",kleidi pikkus 133cm/4'5",varjatud pikkus 172cm/5'9".

XL ,rind 98cm/39", talje 80cm/31.5",kleidi pikkus 134cm/4'5",varjatud pikkus 173cm/5'8".

XXL ,rind 102cm/moodustab 40,5", talje 84cm/33",kleidi pikkus 135cm/4'6",varjatud pikkus 174cm/5'9".

Funktsioon:

-Luksuslik tikand muster.

-Satiin kõrge kvaliteediga kangast.

-Märgi allika, printsess elsa.

-Täis komplekti kuuluvad pluus+overbust kleit+boolero+kindad.Foto Näidata:

Vedu

Erinevaid shipmemt optiones saadaval suhtes oma nõude kohta, kulude & tarneaja.DHL,UPS,Fed-Ex võtta 3-7 tööpäeva jooksul tavaliselt enamiku riikide puhul,ekstra express tekkis.Ali Express Standard saadetise & E-pakettaknad vedu võtta 15-30 tööpäeva ja vaba saadetise USA,Kanada, Venemaa,Lääne-Euroopa.EMS võtta 5-20 päeva ja tarne 98 riigid, Hiina.Hiina Post oridinary & regiestered Lennupostiga võtab 15-45 päeva tasuta vedu ,mõned kaug-ala maksma sur-tasud.

P. S: Brasiilia toll nõuda maksu ID (CPF või CNPJ),pls märkus, et koos tarne info.

Tagastama & Toetuse Poliitika Märkus:

1.Vaadata paki puhul kahjustatud pakett ning tagada, kirje sees, mitte-kahjustatud veo käigus , või saab seda käsitleda punkt hoida algne seisukorras pärast allkirjastamist,siis ainult teiste nõude hulka kuuluvad kvaliteedi vead ja vale kauba saadetise vastu.

2.Võtke meiega ühendust ja saatke photoes tõendina kohe 5 päeva jooksul, kui tahes kvaliteedi probleem tekkis pärast seda, allkiri,teeme otsustusvõime ja slove see teie jaoks, kui skeem näitas eespool,juhul, kvaliteedi probleem kinnitatud või vale suurus saite ((ei ole sama, mis teie tellimus) .Pärast sulgemise kuupäev,receipent saatma originaal rõivad ja tarvikud (mitte pestud ja kunstliku kahjustatud) tagasi tasuta tarne kulu.

3.Tagastama & toetuse poliitika ei kohaldata, et see on põhjustatud vääramatust jõust juhul ja viivitus kohalikke tavasid, mis on spetsiaalselt aastal hõivatud shoping hooaeg või tollipoliitika muutunud.

4.Väitega ei nõustunud allpool olukorda , viivitus vale receipent aadress,posti - / postiindeks,telefoni ja keegi ei annaks allkirja paki paari nädala jooksul.me püüdleme, mis tuletab meelde, mida saata kirja või sõnumi, kuni sul on see.

KKK :

1.On olemas värvide aberratsiooni, võrreldes photoes näidates poest?

Jah,sellisel juhul võib-olla oli olemas veidi tulemusena jälgida ja lighitng keskkonna kui me võtame kaamera.

2.Ma olen vahendaja või edasimüüja,saab see olema võimalik tilk saatmise?

Jah,lihtsalt olla kindel, et anda juhiseid ja puhkuse õige kohaletoimetamise andmed vastuvõtja.

3.Info jälgimine kättesaadavaks pärast sünnitust parcel?

E-Packet / EMS / Hiina Posti Tähitud Post / Ali Express Standard Shiping & Premium saadetise / Singapore Post 4PX ja kõige spetsiaalne marsruut,DHL/UPS/FED-Ex saadaval ka info jälgimine,kuid Hiina Post oridinary posti ja muud Post meetodit ei ole olemas selleks, et jälgida, kui pakk läbi Hiina.

Märksõnad:Täiskasvanud Cosplay Elsa Kleit, Chica Halloween Kostüüm, Elsa Kostüüm Täiskasvanud Lapsed, Elsa Kostüüm Täiskasvanud Seelik, Täiskasvanud Elsa, Casual Cosplay, Cosplay Elsa, Härra Ja Proua Rüü, Daamid Muumia Halloween Kostüüm, Elsa Cosplay Kleit Täiskasvanud.

Mudeli Number GZ-PS-CWF-2849
Sugu NAISED
värv Lilla & Sinine
Suurus S,M,L,XL,XXL
Brändi Nimi FancyQube
Varjatud suurus Maxi Pikk
Allika Tüüp Film & TV
Materjal Muud
Komponendid Muud
Erilist Kasutada Kostüümid
Tegelased Muud
Toote Tüüp Komplekti

Kirjutage arvutus!

Deluxe Printsess Elsa Kostüüm Kleit Varjatud Kleit Täiskasvanud Naiste Pikk Cape Väljamõeldud Satiin Tikandid Cosplay Varustus Lady Halloween

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted