Ms Ragdoll Seksikas Crotchless Bodystocking kraega Nightwear Sleepwear Intimates Kimono Sugu Toote SM Mängu Uudsuse Mänguasi Teddies

€6.28

Saadavus: On laos

m112929

Müüja Sõnad:

*100% täiesti uus ja kvaliteetne. *Me sõltuvad meie klientide rahulolu, et olla edukas.Seega, teie tagasiside on meile äärmiselt oluline. *Kui olete rahul meie esemed,palun jäta meid aktiivne tagasiside(Kõik viis tärni).Tänan teid väga! *Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivset tagasisidet!Me oleme valmis, et lahendada kõiki probleeme teile. *Meil on väga hea meel tervitada dropshipping.Kui te olete dropshipper,ja tahad allahindluste kohta,palun võtke ühendust meie klienditeenindus.

Toote Kirjeldus:

Värv: Must Materjal: Pits Polüester Suurus: üks suurus Kasuta:Täiuslik kingitus daamid või oma sõpradele.Vanuserühm:Täiskasvanud,Naised Kleit aeg:Eriline aeg koos temaga Funktsioon:Väga ilus ja seksikas Disain : Sexy ja mugavad Pesu:vesi, temperatuur alla 40 kraadi omanik, ei loputa, hang dry, keelata pleegitamine.

Toode Lisatud:

Märkus:

*Palun lubage 0-2cm vea tõttu manual mõõtmise,pls veenduge, et te ei pahanda, enne kui osta. *Erinevuse tõttu erinevate monitorid,pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje. *Kui teil on mingeid probleeme võtke meiega palun ühendust enne avatud vaidluse või anda negatiivset tagasisidet,me püüame oma parima, et sind aidata,aitäh!

Märksõnad:Kimono Naised, Kleit Uudsus, Sm Mänguasi, Keha Crotchless, Crotchless ülikond, Bodystocking Punane Sugu, Silk Teddy, Uudne Sugu, Sugu Kanda Naine, Crotchless Erootilise.

inimesed naised, naised, daamid tüdrukud fem
Mudeli Number AAQQH122-krae
Kanga Tüüp Broadcloth
Komplekti Kuulub 1 x bodystocking + 1x seksikas krae
Brändi Nimi ms ragdoll
Suurus One Size fit for most people
Materjal 12% Spandex + 88%Nailon
suitfor kaaluda 50-80kg/110-176lb
Toote Tüüp Keha Ülikond
Muster Tüüp TÄPP
Ülikond sobib kõrgus 150-180cm/59-71inch
Rõve Pilt No
Sugu NAISED
Seksuaalse Alatooniga No
värv must

Kirjutage arvutus!

Ms Ragdoll Seksikas Crotchless Bodystocking kraega Nightwear Sleepwear Intimates Kimono Sugu Toote SM Mängu Uudsuse Mänguasi Teddies

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted