KAISH 50x Guitar AMP Võimendi Nupud Must w/ kuldne Kork vajutage Nupp sobib Marshalli VÕIMENDI

€14.90

Saadavus: On laos

m113671

Värv: Must w/ kuldne Kork

Materjal: nupud on valmistatud ABS (plastik); kork on valmistatud Alumiiniumist

Kokku Pikkus: umbes 15.6 mm;

Välimine läbimõõt ülevalt: umbes 15.8 mm;

Välisläbimõõt lobus: umbes 19.8 mm

Push kohta sobivad; Ilma fikseerimiskruvi

Sobib Marshall Võimendid (nt Amp JCM 800 900 2000 Plexi JMP.) koos 6mm-6,5 mm Võlli Potid

Kitarri VÕIMENDI Nupud x 50

Makse peab olema laekunud hiljemalt 7 päeva jooksul pärast enampakkumiste lõppenud.me saata võimalikult kiiresti pärast seda, kui on tasutud.

Me laev 2 tööpäeva jooksul .Enamik meie kaubad on tarnitud kaudu tavalise majanduse Õhu Postitus ilma jälgimise viide, kui soovite lisada jälgimise viide paki, täiendav $4.00 jaoks läheb vaja shipping.Palun maksa palju tähelepanu, et see termin, enne kui osta.

Me ei aktsepteeri ühendada shipping.Kui soovite taotleda nii hulgi-tsitaat, palun võtke meiega ühendust, et kinnitada, laevandus tasud esimene.

Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need kulud on ostja ' s vastutusel.Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud, mis tehakse enne pakkumise/osta.

Me laev aadressile, mille sisestasite ajal kassasse protsessi, mitte oma PayPal postiaadress.

See on rahvusvaheline post Hiinast kogu Maailmas.Tavapärane tarneaeg on umbes 10-20 tööpäeva Ameerika ühendriike ja 15-25 tööpäeva teistes riikides, palun helde sellest aru saada.

Kontrollida oma tellimuse kohe, kui sa neid vastu võtta.Kõik nõuded (kahjustatud, puuduvad või valed kirjed) tuleb esitada 7 päeva jooksul alates päevast, kui te neid vastu võtta.

Rikkis, Et:

Kui, et olete saanud, on tootja viga, palun e-posti, meile pilte defektne, punkt kohe.Me ei pea teid tagasi saata defektne osa enne me laeva teil asendamine.Niipea, kui saame defektne osa ja kontrollima seda, me saame asendada oma teel olete.

Kahjustatud Transiidi:

Kontrollida oma paketi(s), enne kui seda vastu võtmast.Kui näed tahes kahjude ja/või tõendite võltsimine välispakendil TULEB teil teha kindel, et tarne isik teeb seda kahju tarne kättesaamist.Kui olete teinud kindlasti märkus kahju on tarne kättesaamist, ütle kohaletoimetamise juht, et te keelduda kahjustatud pakett, siis võtke meiega kohe.Niipea, kui me kinnitame oma vedaja, me saame asendada oma teel olete.

Puudu Tellimusi:

Kui te olete saanud osalise tellimus, võtke meiega kohe.Sel juhul, palun e-posti, meile pilte osalise et olete saanud.Niipea, kui me kinnitame, et meie laevandus dept., me võtame asendamine tema teel teile.

Vale Tellimusi:

Kui teile saadeti objekt, et sa ei tellimus, võtke meiega kohe.Sel juhul, palun e-posti, meile pilte punkti sa said.Niipea, kui me kinnitame, et meie laevandus dept., me võtame asendamine tema teel teile.

Ühesõnaga, Kui teil on mingeid probleeme, siis palun võtke meiega ühendust, esimene!!me lahendame oma probleeme nii kiiresti kui võimalik.Palun ärge avage vaidluse kergelt enne võtke meiega ühendust, mis ei soodusta, et probleem lahendada.Täname oma arusaamist!

Me hindame kõiki äri klientidele, kui olete rahul meie üksused ja teenust, palun jätke positiivne tagasiside ja andke meile 5 star rating hinded.Kui sul on probleeme, võtke kindlasti meiega ühendust võtta esimese ja me püüame oma parima, et lahendada probleeme.

Kui teil on küsimusi või probleeme, Võtke julgelt meiega ühendust,Meil on vastus teile 24 tunni jooksul.Palun vaadake meie tingimusi ja kirjeldust hoolikalt, enne kui pakkumist.

Märksõnad:Nupp Kitarri Võimendi, Uuendada Toru Võimendi, Trossi Kuld Nupp, Bass Preamp, Marshalli Osa, Bass Messing Mutter, Mux Kitarri Võimendi, Amp Kitarr Toru, Base Vhf, Kaish Nupp.

Tüüp Võimendi
Mudeli Number Nupp
Brändi Nimi KAISH

Kirjutage arvutus!

KAISH 50x Guitar AMP Võimendi Nupud Must w/ kuldne Kork vajutage Nupp sobib Marshalli VÕIMENDI

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted