AddFavor 7tk Nail Art Pintsel Komplekt Maniküüri-Maali Pliiatsit, Pintslit, Akrüül Küünte pikendamine UV Geel Küünte poola DIY Joonis küüneharjad

€3.01

Saadavus: On laos

m11403

7Pc/Set Akrüül Küünte Harja Komplekt Maniküüri-ja Maalimine Pintsli või Pliiatsi DIY Küünte pikendamine Vihjeid UV Gel Color Polish Nail Joonis Pintsel

KIRJELDUS Pakett sisaldab: 7tk x Akrüül Käepide küüneharjad Omadused: 7tk erinevate juuste suurus küünte pintsel võimaldab värvida ja joonistada erinevaid värvi kujunduse ja mustrid küünte.Lahe vaadata akrüülist käepide ja kvaliteetset pintslit karvad, sobivad küünte salon, küünte pood ja küünte DIYers, jne.Kirjeldus Toote nimi: Nail Art Pintslid Kogus: 7tk /set Käepide Materjal: Akrüül Juuksed Materjal: Sünteetiline Juuste Pikkus: Umbes 14 cm Komplekt Kaal: 47 g Nail Art, Nail Art, Nail Art, Nail Kleebis tootja / tarnija siin, pakkudes OEM Õnne Tähte Glittery Private Label ja Design Nail Art Saadaval, Maniküüri Käärid Isiklike Ilu Vahendid Küünte Lõikamise Käärid, Roostevabast Terasest Mini küünekäärid Küünenaha Käärid Maniküüri Käärid ja nii edasi.pakkudes Nail Art Ribad, Lint, Rullid Striping Lindi-Line DIY Küünte Art Design Tips Teenetemärgi Kleebis Nail Art, Nail Art Küüne Vahend Disposible PVC Kinnas, Üks-Kord, Ilu, Professional Nail Art Südame Kuju Rikas Värvi 3W UV LED Lamp geellakki Ravi Lamp ja nii edasi.Meie pood on spetsialiseerunud tootmise ja ekspordi terve hulk nail tooteid, sealhulgas Nail Art, Nail Kleebis, Küünte Otsa, UV Gel System, UV-Lambid, Nail Art Komplektid ja muud Küünte Seadmed.Meie eeliseks tooted asuvad Nail Art, Nail Kleebis, Küünte Otsa ja Küünte Tööriistad, jne

Umbes SHIPPING:

-Tarneaeg sõltub aastaaegadest, sihtkoht ja muud tegurid, hõivatud päeva, laevandus võib viivitada.

Venemaa Ostjad peaksid täitma oma inglise Täielik Nimi Vastuvõtja, või te ei pruugi saada seda, sest see postitus poliitika teie riigis.

-Brasiilia ja mõned Lõuna-Ameerika Riik võtaks 25-60 päeva, sest kohalikke kombeid.Ajal hõivatud laevandus hooaega, see võtab umbes 35-90 päeva.

Umbes Tasuta Shipping Kui valite tasuta kohaletoimetamine meetod, jälgimise numbri ei paku jälgimine teabega. 1.Te ei saa jälgida üksikasjalikult shipping .Saatmine võtab aega umbes 30-60business päeva .Palun kannatlikult oodake tellimuse .Ei küsi: "kus on mu tellimuse !" muudkui ootab :) 2. Palun mõista, et võib tekkida viivitus tahes shipping õnnetus juhtuda .kui sa ikka ei saa oma tellimust 50days ,sa pead küsima müüja laiendada, et sinu jaoks aega .Tähtis :.Me ei ole teretulnud vaidlus shipping viivituseta.Täname oma arusaamist ja toetust!

MÄRKUS:

1. Tarneaeg Märkus: Kui teie Kinnitust Aeg on tulemas, te ikka ei ole kauba vastuvõtmiseks, palun võtke meiega ühendust, me laiendada tarnekuupäeva ette.

2. Kui teile on saabunud pakk, Kui teil on mingeid muresid, palun ärge kartke võtke meiega ühendust.Me soovime, et teha kõike, mida me saame teha, et aidata teil välja.

3. PALUN ÄRGE jätke meil 1, 2, või 3-tärni Üksikasjalikud Müüja Reitingud, sest need tähendavad "sa EI ole rahul",equaling negatiivset tagasisidet.kui te ei ole täidetud mis tahes arvesse, palun võtke meiega ühendust lahendus.

4. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

Kui on anythimg me saame teha, u, pls ärge kartke minuga.Täname oma arusaamist!

Hinnanguline Kättetoimetamise Korda, et Eri Riikides & Linnaosade:

Märksõnad:Küünelakk Komplekt Uv, Geeli Küünte Poola Komplekt, Nail Kit, Pikendamise Komplekt Nail, Komplekt Geeli Küünte Poola, Polygel, Geeli Komplekt, Manicur, Komplekt Manicur, Manicur Komplekt.

Materjal Akrüül
Suurus Standard
Mudeli Number AFBBA012
Brändi Nimi addfavor
Toote Tüüp Küünte Pintsel

Kirjutage arvutus!

AddFavor 7tk Nail Art Pintsel Komplekt Maniküüri-Maali Pliiatsit, Pintslit, Akrüül Küünte pikendamine UV Geel Küünte poola DIY Joonis küüneharjad

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted