Roosa Quinceanera Kleidid 2020 Päitsed Kristall Profileerimine Sweet 16 Lõpetamist Hommikumantlid Pall Kleit vestido debutante Kõndida Kõrval Sa

€79.20

Saadavus: On laos

m11439

Suurus Tabel

Näita Toote

Soe meelespea 1: kui sa valid selle kleit, palun võrdle oma suurust vastavalt allpool suurus hoolikalt.Samuti saate küsida oma kohaliku õmbleja sobib see teile, kui teie keha suurus muutub mõnikord.Soe meeldetuletus 2: Kui sa tahad teiste suurus/ muud värvi, palun võtke ühendust klienditeenindusega, et aidata teil kontrollida.Custom made, palun pikendada laeva läbi aja.Soe meeldetuletus 3: saate laiendada laeva välja aeg ja siis võib ka ühendust klienditeenindusega, et aidata teil laiendada tarneaeg.Soovin, et Meie ettepanek ja teenus aitab teid ja soovin nii teile ja meile on hea koostöö.Tere hulgi-ja drop-shipping.Kui teil on kauplus/kauplus teie riigis, võib-olla me saame aidata teil rohkem ja teile soovitus umbes hot müük esemed.Teatis südames. :) Saadetise

***Rahvusvahelise Ostjaid – Palun Pane Tähele:

(a) Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.

(b) kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud, mis tehakse enne tellimist/ostmist.

(c) Need tasud on tavaliselt kogutud toimetama kauba (laevandus) ettevõtte või kui valite punkti üles – ärge ajage neid täiendavad veokulud.

Firmast

Kuigi meil ei Moobo.ee pood ei ole aega,meil on pulmad kleidid&erisündmuse kleidid jne projekteerimise ja tootmise ettevõte enam kui 10 aastat,suurem osa meie ettevõtte tegevus on toota pruudi hommikumantlid USA, SUURBRITANNIA, Saksamaa ja teised Euroopa piirkonnad.Kõik meie tooted on valmistatud kõrgeima materjalid(satiin, sifonki, organza, tülli, taft, georgette, siid, polüester jne) ja väga hea töö.Palun lihtsalt usaldage meid te ei ole 100% rahul meie toodete ja teenuste.

Tagastamise Poliitika

Meil on lihtne tagastamise/vahetamise protsess!Võite tagastada selle toote tagastada (välja arvatud postikulud).

E.Toode peab olema unworn ja ainult proovinud sobib ja suurus.

Eksporditoetust : Kulunud, Lõhnastatud või Muuta rõivad.

F. Punkt tuleb tagastada(tähendab, rakendada ja hakkas tagasi)7 päeva jooksul pärast vastuvõtmist tarne.See on ostjad kohustatud maksma tagastamise või vahetamise postikulu.

Eksporditoetust : Üle 7 Päeva ei ole ikka veel tagasi.

G. Kui te tehes tagasi, lisage lisa oma nimi, aadress ja tellimuse number,lühike selgitus, tagastamise põhjuse.

Kohta Tagasisidet

Tagasiside on oluline teile ja meile, kui olete rahul meie üksused ja teenust, siis palun kirjutage hea tagasiside meie jaoks, Me oleme seda teile ka, kui olete rahul meie üksused, palun ärge andke meile negatiivset tagasisidet kohe, palun võtke meiega ühendust esiteks, ükskõik, mis juhtub , usume, et suudame leida parima viisi probleemi lahendamiseks .Kui ei, Postita Negatiivset tagasisidet Ei ole hilja.Täname oma arusaamist.

Märksõnad:Lühikese Weddding Kleidid, Ball Kleit Tanssiaiset Kleidid Saba, Lõpetamist Tapeet Roosa, Debutante Hommikumantlid Varrukad, Quinceanera Kleidi, 2020 Tanssiaiset Kleit, Aafrika Must Tüdruk Tanssiaiset Kleit, Pruutneitsi Kleit Pikk, Kleit Kuld Pikk, Pall Kleit Kleit.

Mudeli Number q-190508002
Sisseehitatud Rinnahoidja Jah
Kanga Tüüp Tüll
Teenetemärgi Ehitud
Brändi Nimi JALUTUSKÄIGU SINU KÕRVAL
Varruka Pikkus(cm) Varrukateta
värv Roosa
Materjal Akrüül
Toote Tüüp Quinceanera Kleidid
Varruka Stiil Varrukateta
Moe Element backless
Kaelus Päitsed
Tegelik Pildid Jah
Sündmus Quinceanera
Siluett Pall Kleit
Kleidid Pikkus Põranda-Pikkus

Kirjutage arvutus!

Roosa Quinceanera Kleidid 2020 Päitsed Kristall Profileerimine Sweet 16 Lõpetamist Hommikumantlid Pall Kleit vestido debutante Kõndida Kõrval Sa

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted