Andzhelika Seksikas Naiste Ühes Tükis Ujumistrikoo Sidemega Ruffle Sõna Õla Supelrõivad Õõnes Välja Bodysuits Trikoo Monokini

€8.31

Saadavus: On laos

m11462

Märkus:

1.Äkki 1-3 cm hälve erinevad suurused, asukohad ja veniv riie.Suurus skeem on mõeldud ainult viitamiseks, võib olla väike erinevus, mida sa saad.

2.Seal on 3 liiki elastsus: Kõrge Elastsus (kahepoolne venitatud), Keskmise Elastsusega (ühepoolne venitatud) ja Nonelastic (ei saa venitatud )

3.Palun vali suurus hoolikalt ,Kui te ei ole kindel suurus,võite jätta oma mõõtmise andmeid(kaal, pikkus,rind, talje, puusad)

kui olete tellimuse,et me saame aidata teil valida õige suurus.aitäh!!!

Sponge rinnus pad, vooder eemaldatav

Lotus leaf disain, mitte monotoonne

Tagasi õõnes disain, rohkem seksikas

1.Kas te ei tilk laevandus ja hulgi?Jah,tilk, et sa lihtsalt pane oma klientide aadress, kui tellimuse ja pange tähele, see on tilk selleks,võime jälgida seda ja ei jäta ühtegi kohta meie brändi informations vastavalt paki.Hulgimüük ,siis pakume soodustust ja tasuta express shipping . 2.Minu osta kaitse ajal saab üle,mida ma saan teha?kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama,palun jätke sõnum.me saame aidata teil laiendada seda ,et kaitsta teie tellimuse .

Märksõnad:Khaki Tracksuit, üks õlg Ujuda, 3 Töö Bikiinid Komplekti Koos Kaanega üles, Bikiinid Flamingo, Pikk Tankini, üks Piec Ujumistrikoo, Klassikaline Supelrõivad, Andzhelika Bikiinid, Ujumistrikoo Konkurentsivõimeliste, Leohex.

Materjal Spandex
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Brändi Nimi Andzhelika
muster tyle Ruffle Trikoo
Sugu NAISED
värv Must-Punane-helesinine
Punkt Stiil Kõrge Vöökoht
Vooder moodustab vooder
Spordi Tüüp Ujuda
Suurus S M L XL 2XL
Detailid Pehme tassi
Mudeli Number AK18975
Muster Tüüp Tahke
Omadused sobiks rand ja ujumine kanda
Toote Tüüp Ühe Tükki

Kirjutage arvutus!

Andzhelika Seksikas Naiste Ühes Tükis Ujumistrikoo Sidemega Ruffle Sõna Õla Supelrõivad Õõnes Välja Bodysuits Trikoo Monokini

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted