PINKHIPPOS Anime JOJO 3D Pehme Geel Gaming Mouse Pad Mousepad Cartoon Randmele Ülejäänud Klaviatuuri Pad Arvuti Matt Kingitused

€8.74

Saadavus: On laos

m114703

Kirjeldus : 100% täiesti uus ja kvaliteetne.Valmistatud geel silikoonist materjal, mitte-mürgine, veojõu-vastupidavad.Randme toetamiseks disain, sujuv ja mugav töö hiire.Ergonoomiliselt kujundatud lihtne liikumine ja reljeef ühine stressi.Annab rahustav toetada ning jaotades rõhu punktide erakordse mugavuse.Pehme geel randme ülejäänud hiire padi padi, toetab lõõgastuda oma käe ja vähendada hõõrdumist vastu laua taga.Tagada nõuetekohase käsi positsioonis, et leevendada valu käes ja vältida vasakut kätt.Polüuretaan mitte tõsta baasi hoiab pad paigas.Suuresti kasutatud kontor, kodu, cybercafe, jne.neile, kes tavaliselt kasutavad hiirt.Pakett sisaldab:

1 X Mouse Pad Kohaletoimetamine: 1.Me laev Moobo.ee " aadress ainult.Palun veenduge, et teie aadress Moobo.ee konto on sobitada oma saateaadress enne maksad. 2.Pakume tasuta tarne teenused enamikus riikides, kuid logistika kiirus võib olla aeglane.Kui soovite, parem logistika meetod, saate valida ja maksta täiendavaid kaupa.Kui leiad, et kauba ei ole mõistlik, palun võtke ühendust klienditeenindusega aega.Me veenduge, et see teile. 3.Tavaliselt me laeva tellimuse teile hiljemalt 3 tööpäeva jooksul pärast teie makse on kinnitatud Moobo.ee. 4.Kui te pole saanud oma tellimuse piires tarnimise ajal või kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust.Me vastame teile ühe tööpäeva jooksul. 5.Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu.Neid kulusid ei lisata toote hind ja merevedude kulusid.Tagasi/Toetust: 1.Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevandus tasud tekkinud tagastamise esemed kannab ostja. 2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma ametikohale.Tagasiside: 1.Teie tagasiside on meile väga oluline ja kõik ostjad.Palun võtta paar sekundit, jäta palju tagasisidet, kui olete rahul meie toodete ja teenuste. 2.Me alati pakkuda kvaliteetset toodet konkurentsivõimelise hinnaga ja pakkuda head teenust teile. 3.Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist neutraalne (3 tähte) või negatiivne (1-2 tähte) tagasiside.Me püüame oma parima, et lahendada probleem ja teil on õnnelik shopping kogemusi siin.Aitäh!

Märksõnad:Hiire Matt, Mäng Mouse Pad, Klaviatuur Mechan, Mouse Pad Anime Mees, Graffiti Vaipa, Metallist Stamper, 3d Anime Mouse Pad, Koomiline Mouse Pad, Kett Jojo, Gel Mousepad Anime.

Pakett Jah
Stiil Randmele Ülejäänud
Tooted Staatus Laos
Suurus
Päritolu CN(Päritolu)
Materjal Räni
Mudeli Number HJ-12
Brändi Nimi PINKHIPPOS

Kirjutage arvutus!

PINKHIPPOS Anime JOJO 3D Pehme Geel Gaming Mouse Pad Mousepad Cartoon Randmele Ülejäänud Klaviatuuri Pad Arvuti Matt Kingitused

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted