XMT-KODU kaane hammas poti kaas seista riiulid köök, ladustamise lusikaga saia juhatuse omanik 1tk

€9.48

Saadavus: On laos

m11527

Tere,

tere tulemast meie poe, võtke julgelt valida,kõiki meie tooteid saab jälgida,sest mõned müüjad kasutavad mitte-tracking-nr.see meetod kindlasti saab raha säästa teid, kuid see on tõsine probleem puudu see ja ei saa jälgida, siis kulub palju aega ja enegy ostu, et asjad, et see on väga halb oma ostu kogemus, me ei pea alati ostja ostu kogemus prioriteet.

Märkus: kaaned ei kuulu

ainult rack

XMT-KODU kaane hammas poti kaas seista riiulid köök, ladustamise nagid lusikas pott kaanega omanik 1tk

suurus: 27x14x16cm

KOHALETOIMETAMINE: Meie kaup on väga piisav, palun olla kindel, osta, me kohe veetud. 1.Sest Poliitika, palun andke meile oma täielik nimi, kui sul on Venemaa.Täname koostöö. 2.Punkt mida tarnitakse hiljemalt 5 tööpäeva jooksul alates makse laekumisest. 3. Kui tehing on Hong Kong ja Hiina riigipüha, käitlemise ajal oleks hilinenud.Palun mõista.MAKSMINE: Seal on palju makseviisid saadaval Moobo.ee, nagu Alipay, krediitkaardid,reaalajas pangaülekanded, offline makse (pangaülekanded ja Western Union).Saate valida meetod, mis on kõige sobivam teile.Kaitsta oma huve,teie makse on ajutiselt valduses Alibaba, ja ei lastud meid, kuni olete saanud oma järjekorras ja on rahul.GARANTII: 1.Kui üksus on defekt, kui olete selle kätte saanud või kui te ei ole sellega rahul, palun see tagastada 14 päeva jooksul vahetada või raha tagasi.Kuid esemed peavad olema tagasi tehase seisukorras.Palun võtke meiega ühendust juba ette ja kontrollige, tagastamise aadressi enne, kui te selle tagasi. 2.Kui punkt on defektne 3 kuu jooksul, saaksime saata teile uue asendaja tasuta pakkuda või täielikku tagastamist, kui oleme saanud defektne, punkt. 3.Kui punkt on vigane 12 kuu jooksul, me võiksime pakkuda ka teie vahetamise teenust, kuid sa pead maksma extra laevanduse kulud.TAGASISIDE: Lootsin, et sa annad meile hea tagasiside!Teie tagasiside on väga oluline meie bussiness arengu .Me siiralt paluda sul lahkuda Positiivne Tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut.Tänan abi eest!!

Märksõnad:Omanik Lusikas, Kook Tassi Kaas, Plastikust Lusikas Riiul, Lusikas Spaatel Hoidik, Auto Korraldaja, Kaane Riiul, Jälgida Juhatuse Seista, Omanik Pan, Kaane Rack, Söögiriistade Hoidja Koer.

Brändi Nimi xmt-kodu
Päritolu CN(Päritolu)
Tüüp Lusikas Puhkab & Pot Klambrid
Funktsioon Öko-Sõbralik
Sertifitseerimine CE / EL
Mudeli Number 03966
Plastist Tüüp PP
Materjal Plast

Kirjutage arvutus!

XMT-KODU kaane hammas poti kaas seista riiulid köök, ladustamise lusikaga saia juhatuse omanik 1tk

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted