Juhtmega Värvi Video Ukse Telefon, Intercom Video Uksekell Kodus Korter, 7 tolline Jälgib Veekindel IR Video Kaamera 100 Meetrit

€18.42

Saadavus: On laos

m115391

Seal on 4 erinevat paketid oma valik.Kui sa ostad siseruumides jälgida ainult, või väljas ainult kaamera, me ei saa tagada, kui meil võib töötada sinu.

Pakett A (AINULT Kaamera): Sh väljas Ainult kaamera.Ei sh siseruumides jälgida ja 5 meetrine kaabel.

Pakett B (Jälgida AINULT): Sealhulgas siseruumides jälgida Ainult.Ei (sealhulgas välibassein kaamera ja 5 meetrine kaabel.

Pakett C (Ühe Jälgida): Sealhulgas välibassein kaamera + 1 ühik sise-monitor + Üks 5 m kaabel.

Pakett D (Koos Kahe monitoriga): Sealhulgas välibassein kaamera + 2 üksuse siseruumides monitorid + Üks kaabel 5 meetrit

Üks väljas Kaamera võib töötada max 6tk siseruumides monitorid, kui soovite rohkem siseruumides jälgida, saab osta Paketi D + Pakett B (kui teil on küsimusi, võtke meiega ühendust)

7 tolline Video Ukse Telefon, Intercom Süsteem

Väline seade ( Kaamera) / Indoor üksus (Ekraan)

Toote Detailid

Vaheline kaugus camear ja monitor on kuni 100 meetrit

Max distandance on kuni 100 meetrit.Eri kaugus, kasutada eri läbimõõduga kaablit, kontrollige järgmisi alates valida correspnding kaabel.

( Kui te ostate nii kaamera ja monitor, me tarne üks kaabel 5 meetrit oma tooteid katsetada.Sa võid osta rohkem enam-kaabel teie kohalikus kohas, kui see installida.)

Mitu ringtones - free-lüliti

12 akord helinaid saab sisse vabalt, elegantselt ja õiglane-punktis.Mõlemad helinad ja helitugevust saab reguleerida, saab täita originaal peab oma aega.Ei pea muretsema ei kuule häält või kuulata liiga vali mis tahes rohkem.

Handsfree Dual-way Intercom ja Siseruumides Järelevalve

Kui külastaja helisema kelluke, monitor aktiveerub ja näita pildi väljapoole.Vajutage vastamis-nuppu, siis saab rääkida väljaspool, vajutage vastamis-nuppu, et lülitada see välja.Kui te ei vajuta nuppu pärast vestlus on lõppenud või kui keegi kõnele vastata, lülitub ekraan automaatselt välja pärast 60s.

Toetust kahesuunaline Audio ja Ringback funktsioon

Ühe kaamera saab töötamine 6 siseruumides monitorid.Üks monitor saab tööd 2-kaamerad.Kaamera saab rääkida jälgida.Monitor võib rääkida üks monitor liiga. (Kui soovite rohkem kaamera või jälgida, palun võtke meiega ühendust.)

Toetust 700TVL IR Night Vision

Väljas kaamera sisseehitatud 4 valget LED-valgust.Selle funktsiooni abil on võimalik näha väljaspool ükskõik, olgu päev või öö.

Hoidke oma kodu veel turvalisemaks.

Induktsiooni valge valguse mõju IR kaugjuhtimisega öise nägemise mõju ilma öise nägemise mõju

(värvilise pildi ligidal

visioon mõju on parim)

Veekindel ja tolmukindel

Väljas kaamera varustada ilmastikukindel kate,

saab kasutada väljaspool isegi väga halb ilm.

Avada koos Sise-Monitor (Ekraan)

See video intercom süsteem võib töötada koos elektriline lukk.Teil on võimalik avatud ukse siseruumides jälgida.Ei pea minema, avab ukse sinu jaoks külastaja.Väga mugav!

(Märkus: elektrilised lukud ei ole pakendis kaasas, vaja osta ekstra)

Toote Analüüs

Toote Spetsifikatsioonid

Väljas Kaamera Kaamera Resolutsioon 700TVL Öise Nägemise Kuni 2 meetrit töötemperatuur -25 °C ~ +55 °C vaatenurk 85 kuni 90° Veekindel Tulla weaterproof kaane Mõõt 50mm(L) x 27mm(W) x 125mm(H) Paigaldus Pinnale paigaldatud Materjal Metall-Juhtmeline Süsteem 4 Juhtmeline süsteem Mudeli XSL-M4 Sise-Monitori Ekraan 7" värviline TFT-LCD efektiivsete Pikslite arv 800 x 480 Juhtmestik 4-juhtmeline pin-koodi lõppu tuba Tuba intercom Jah Adapter Sisend AC100 - 240V 50-60HZ Adapter Output DC 15V 1500mA Juhul, ABS plastist, töötemperatuur -25 °C ~ 55 °C Paigaldamine Seinale paigaldatud Mõõde 230mm(L) x 160mm(W) x 20mm(H) Funktsioon Intercom, monitor, avada uks Mudel XSL-V70R

Juhtmestik Diagram1:

Kasutades 4-core kaablit väljas üksuse sise-üksus.

Kasutades 5-core-kaabel ühendada sise-üksuse järgmise sise-üksus.

( NO tüüp lukk, saab ühendada kaamera otse.Kuid magnet lukk, Leida lukk ja polt lukk tuleb ühendada ekstra DC12V toide. )

Juhtmestik Diagram2:

Kui soovite installida elektri -, magnet-lukk, leida lukk, polt lukk kaamera, vaja osta DC12V toide. (Mõlemad toide, lukud, ukse-exit nuppu ei ole komplektis kaasas)

See On Väga Oluline:

Saadame EL tüüp pistik vaikimisi, kui soovite muud tüüpi, palun jätke teade meile.Aitäh!

Märksõnad:Ukse Palli Kaamera, Android Endoscop, Intercom Süsteem, Väike Video Uksekell, Ihome5, Traadita Intercom, Arvuti Monitor, Kelluke Ukse Intercom, Video Doorbel, Oem Ip-intercom.

Anduri Suurus(Tolli) 1/3
Vastates Režiim Hands-free
Kaugus toetab kuni 100 meetrit
Komplekti Konfiguratsioon Üks-Kaks video doorphone
Ekraani Suurus 7
Paigaldamine Seinale
Vaatenurk (°) 90
type1 Juhtmega video intercom uksekell
Suurus 125x 50 x 27mm/185 x 195 x 30mm
Juurdepääsu Kontroll PUUDUB
Type2 Video Ukse Telefon
Samrt Kodu Liides No
Ühenduse Meetod Wired
Uksekell Jah
Tüüp Video intercom süsteem
Kaamera Sensori tüüp CMOS
Võimsus 220V
Resolutsioon 700
Ekraani Tüüp värv
Mudeli Number XSL-V70R+M4
Tsooni Sisendit PUUDUB
Tehnoloogia Digitaalne
IP Kaamera Liides No
Ühenduse Tüüp Wired
Veekindel Jah
Kaamera CMOS
Materjal Metall/ABS/Plastikust
Brändi Nimi OBO KÄED

Kirjutage arvutus!

Juhtmega Värvi Video Ukse Telefon, Intercom Video Uksekell Kodus Korter, 7 tolline Jälgib Veekindel IR Video Kaamera 100 Meetrit

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted