Eupheng Nümf Kuiv Lennata Konks Combo Standardit Traat 3X Pikk Sirge Silma Semidropped Punkti Sepistatud Fly Kalapüügi Konksud EP-TMC200R 100TK

€8.29

Saadavus: On laos

m115463

Suurustabelit

.

Kohaletoimetamine:

Kirje saadetakse teile 24 tunni jooksul pärast makse.

Kogu Maailmas Vedu:

Me laev läbi Hiina posti või posti, see võib võtta kauem aega, enne kui sa saad punkt, tavaliselt saatmist üle maailma võtab 18 kuni 35 tööpäeva.Saame pakkuda ka express post as DHL, FedEx ja EMS, mis on kiirem ja võtab mitu päeva, kuid kulu $20 rohkem või suurem.Kui teil on kiireloomuline küsimus, vastake võtke meiega ühendust ja me anname teile mõistliku laevandus tasud.Me saatke jälgimise nr.teile pärast saatmist oma kaupa, nii et saate jälgida saadetise ja tead, kui sa saad oma punkti.

Kombineeritud shipping:

Et salvestada laevaliini kulud, siis on soovitatav, et erinevate objektide ja maksta ühe makse.Kui soovid tellida rohkem, palun võtke meiega ühendust võimalike allahindlus merevedude kulusid.Täname usalduse.

Tagasi kirjeldus:

1. Kolm kuud garantii on antud. 2. Tagasi laevandus tasud kaetakse ostja poolt. 3. Palun tagastage hiljemalt 7 päeva jooksul kätte saanud, element, kui toode on defektne, asendame uue. 4. Me nõustuda ainult kasutamata kaupadele, mis on heas seisukorras.Palun jäta meid 5-tärni tagasisidet.Kui te ei ole rahul, palun võtke meiega ühendust, ja me lahendame probleemi kohe.

Head päeva!

Märksõnad:Eupheng, 60 Konks, Konks Veinipunane, Nümf Forell, Lennata Konn, Merevees Kalapüügi Konksud Koos Sulg, Lennata Konks Nümf, Konks Nümf, Nümf, Kalapüügi Konksud Koos Baitholder.

värv Pronks
Suurus #4 #6 #8 #10 #12 #14 #16 #18
Silm otse silma
Kuju Nümf Kuiv
Brändi Nimi Eupheng
Sepistatud Jah
Pikkus 3XL
Materjal Kõrge Süsinikusisaldusega Teras
Pakkimine 20pcs iga suuruse, kokku 120pcs
Positsioon Jõgi
Tüüp Okastraat Konks
Koos Joonlaua või Mitte No

Kirjutage arvutus!

Eupheng Nümf Kuiv Lennata Konks Combo Standardit Traat 3X Pikk Sirge Silma Semidropped Punkti Sepistatud Fly Kalapüügi Konksud EP-TMC200R 100TK

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted