Fanweimei Tõeline Fotod Odav Hind Hulgimüük Seksikas Daam Vintage Backless Satiin Õhtukleit Koos Tehase Pluss Suurus

€57.81

Saadavus: On laos

m115472

Klient peaks lugema esimene:

1.Me (FANWEIMEI) on tehase linna Suzhou Hiina, saame protsessi tegemine ja saatmine väga kiire.Standardse suurusega tavaliselt vaja 3-10days.Custom-made vaja 10-15päeva. 2.Me võtame palju TÕELINE FOTOD, et enamik meie mudelid,ja jätkuvalt ajakohastada REAALNE FOTO peale lehtede, mis paneb sind uskuda seda, MIDA SA NÄED ON, MIDA SA SAAD. 3.Valis suurus on kõige tähtsam.Palun veenduge, et tuleb rangelt vastavalt meie suurus joonis, eriti mudelid, millel on lukuga kleit tagasi.Kui teil on vaja custom made kleit võtke meiega ühendust ja me anname teile andmed, mida on vaja mõõta ja ka mõõtmise juhendamine. 4.Kui teil on vaja see kleit väga kiiresti, palun ärge valis Moobo.ee standard shipping või mis tahes muud tasuta kohaletoimetamine meetod ,mida need, laevandus kiirus on aeglane, soovitame teil meiega ühendust võtta, kuupäeva kohta, millal kleit kasutamine ,siis me ütleme kui õs võimalik valida teiste kiiresti laevandus meetodeid.

KLEIDI PIKKUS

KLEIDI PIKKUS ON 120CM

VÄRV

SEAL ON KAKS VÄRVI SEE KLEIT 1. HELESININE 2. TUME ROHELINE ALLPOOL ON REAALNE FOTO NEIST

100% REAALNE FOTO

Mida sa näed on, mida sa saad, samuti saab meiega ühendust võtta rohkem pilte kleit.ja ka meil hea meel, custom tehtud pilte.

Soe nõuanded

Me mitte ainult ei tee pulm kleidid standard suurus,vaid ka pakkuda teile custom-made teenuseid.Kui valite kohandatud tooteid,palun meile oma suuruse parameetrid.(nagu näidatud joonisel) 1.Täielik Bust = ___ cm/tolli. 2.Piht = ___ cm/tolli. 3.Puusa ümbermõõt = ___ cm/tolli. 4.Kõrgus (ülevalt pea põrandale ilma teie kingad) =___ cm/tolli. 5.Kõrgus kanna (kingad, sa lähed kandma päeval te kannate kleit) =___ cm/tolli. 6.Kõrgus õlast korrusel ( ilma oma kingad ) =___ cm/tolli. 7.Kleit värv:valge või elevandiluuvärvi või muud? 8.Kleidi seljaosa pitsiline üles või tõmblukk või Nuppu? 9.Kuupäeva kleit on kulunud? 10.Kui teil on mingeid muid erilisi nõudeid, palun ärge kartke võtke meiega ühendust.Palun lugege järgmisi märkused hoolikalt enne tellimuse esitamist.Kui teil on küsimusi,palun võtke meiega ühendust.

Omadused & Spetsifikatsioonid

Üksikasjalik pilt

Märksõnad:Kleit Wed, Wed Kleit 2020, Pruutneitsi Kleit Lühike, 100 Tõeline Fotod, Karusnaha Naarits, Kleit Ametlik, Mantel Karvase Reaalne, Kleit Wed, 1 Reaalne Fotod, Naarits Reaalne.

Päritolu CN(Päritolu)
Kanga Tüüp Satiin
Sündmus Ametliku Õhtul
Varruka Stiil Regulaarne
Materjal Polüester
Toote Tüüp Õhtukleidid
Kaelus O-Kaelus
Kleidid Pikkus Põranda-Pikkus
Moe Element Lihtne
Teenetemärgi PUUDUB
Sisseehitatud Rinnahoidja Jah
Mudeli Number 1025
Brändi Nimi YASHANG
Siluett Sirge
Rong PUUDUB
Tegelik Pildid Jah
Piht Loodus
Varruka Pikkus(cm) Täielik

Kirjutage arvutus!

Fanweimei Tõeline Fotod Odav Hind Hulgimüük Seksikas Daam Vintage Backless Satiin Õhtukleit Koos Tehase Pluss Suurus

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted