PMA Grafeeni Ravi Soojendusega Silma Mask, Silma Massger Kolme-tase temperatuur Kontrolli Sõge Mulberry Silk Loodus Magab Mask

€16.61

Saadavus: On laos

m115622

PMA Grafeeni Ravi Soojendusega Silma Mask, Silma Massger Kolme-tase temperatuur Kontrolli Sõge Mulberry Silk Loodus Magab Mask

Omadused: 1.15 minuti automaatne väljalülitus: Ei ole käsitsi seiskamine vaja, sind magama rohkem restfully ja pingevaba. 2.Ehitatud aastal grafeeni kütte moodulid, silma mask võib saada 6~14µm infrapuna valgus wavesafter on elektrifitseeritud torelieve silmade väsimus andprotect nahka silmade ümbruses. 3. 3-tasandil reguleeritav temperatureto valida: kõrge, keskmine ja madal.See pakub vajalikku paindlikkust ning võimaldab teil reguleerida soojendus soovitud tasemele. 4. Laienenud pind silma plaaster, 360° tumenevad designto vältida päevavalgus, luua hea magab keskkonna teile. 5. See on valmistatud 100% siidist, mis on väga pehme, hingav, et toob kasutajate paremini kasutada kogemus. 6. Silmade mask on õhuke ja kerge, mille kasulik, mida on mugav kaasas kanda ja kasutada. 7.Kokkupandav ja korduvkasutatavad: kõva graafik, sõge võib pesta vabalt pärast eemaldamist toitejuhe, ohutu ja praktiline. 8.Ideaalne kontoritöötajad, tudengid, reisijate.Komplekti Kuulub: 1 xPMA Grafeeni Ravi Soojendusega Eye Mask 1 x Kasutusjuhend 1 x USB Kaabel 1 x Ladustamise Kott 1 x Pärast-müüki Teenust Kaart

Märkus:

1.Kui puhastamine, palun eemaldage toitejuhe silma mask. 2.Soovitan käsipesu ja useneutral pesuaine nagu reaalne silk küürimine või šampooni ja juuksed konditsioneer, cannotbe ligunenud thechlorine kreemiga. 3.Ärge leotage kaelarihma pikka aega.Temperatuur ei tohiks ületada 30℃. 4.Kuiv loomulikult pärast pesemist, ärge kasutage juuste ventilaator,laud, jne.

PMA Grafeeni Kütte Siidist Silmaside

Küte kiiresti, hoolitseda oma silmad Leevendada Väsimust ja Aitab Magada saan Kaitsta Oma Silmad Nahk Naturaalne Siid Materjal I 3-taset, Temperatuuri reguleerimine HTB15jUBBIyYBuNkSnfoq6AWgVXaX_

Leevendab väsimust

15 Minutit, Automaatne Toite väljalülitus

Ohutu kasutada igapäevases elus Ei ole vaja välja lülitada sõge käsitsi, 15 minutit automaatne power-off, olgu teie magada saanud rohkem puhata ja mugav.

Madala pinge küttekeha ilma kahjuliku kiirguse eest

Kütte-elemendid grafeeni seeria tooteid kasutada madala-pinge, voolu töö, hea soojusjuhtivusega.Sisemine struktuur grafeeni on kärgstruktuuri, mis tekitab soojust ühtlaselt, ei põle, vähendab kahjuliku elektromagnetilise kiirguse eest ning on ohutu ja tervislik.

3-taset, Temperatuuri Kontroll Vastavad Teie Naha Vajadustele

Vastavalt isikuandmete erinevaid vajadusi, temperatuuri saab seadistada sobiva temperatuuri tase, kõrge, keskmise ja madala temperatuuriga.

Paindlik ja pestav

Sulg Puuvill

Sulg Puuvill Naturaalne Siid Fliis Moodulid Naturaalne Siid

Arenenud ja Kiire Soojendus Tehnoloogia Vabastada Oma Silmad " Survet Kõrge soojusjuhtivusega ning grafeeni teeb eyeshade soojuse fastly.Võite tunda sooja permeating naha sisse oma silmad. * Silmaside teeb paremini toime pärast pingestamine 5-6 sekundit.

Infrapuna Tehnoloogia

Kahepoolne Silk Smart Temperatuuri Kontroll Automaatne Toite väljalülitus

USB-liides

Suurem Pind Sõge Disain 360° Vältida Valguse, Luua Hea Magab Keskkond Koos ergonoomiline disain, silmaside sobib teie nägu ja kaitseb nahka sinu silmad tõhusalt.

Grafeeni Infrapuna Tehnoloogia Leevendada Väsimust, Silmad

Ehitatud aastal grafeeni kütte moodulid, sõge võib vabastada kaug-infrapuna valgus lained inimkeha pärast pingestamine, et leevendada oma silmade väsimus tõhusalt.

Toote juhendid

Toote saab kasutada ainult tavaliselt, kui see on sisse lülitatud.Soovitatav on kasutada mobiiltelefoni toide.Kui ei ole mobiiltelefoni toide, kasuta seda 5V/2A sisend vool pistikust.

Paindlik Lukk

Pehme ja Mugav Rihm Universaalse Micro-USB-Liides

Pakkeleht

Suurus

Märksõnad:Xiami Silma Massager, Mascarilla Smart Mask, Graphen Pulber, Xiaomi, Elektron-mask, Ametlik Xiaomi, Mask Hepa Xiaomi, Pod Xiomi, Mask Suu, Mijia Temperatuur.

Riigi Ühendamine Ready-to-Go
Skaala 1
Päritolu CN(Päritolu)
Kontrolli Kanalid 2 Kanalit
Max kiirus Smart Temperatuur Väsimus Asendus Magada Reisi
Brändi Nimi Xiaomi
Omadused Pesa
Mudeli Number PMA Grafeeni Ravi Soojendusega Eye Mask
Güroskoop Silk Eye Patch Väsimus Asendus Silma Massager

Kirjutage arvutus!

PMA Grafeeni Ravi Soojendusega Silma Mask, Silma Massger Kolme-tase temperatuur Kontrolli Sõge Mulberry Silk Loodus Magab Mask

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted