7 Värvid Make Up Kott Korraldaja Naised Meeste Vabaaja Reisikott, Multifunktsionaalne Kosmeetika-Kotid Tualett Ladustamise Kott, Meik Käekott

€3.72

Saadavus: On laos

m11595

Nailon Make Up Bag Naiste Meik Korraldaja Kott Tüdrukud Kosmeetika Kott Meeste Tualett Travel Kit Ladustamise kott Käe Kott

Kirje Tüüp: Kosmeetikakotid

Materjal: Nailon

Värv: Teil on võimalik valida

Läbimõõt Suurus: 16*28cm

Pakett sisaldab: 1 xCosmetic Kotid

Laevandus Protsessi:

1.Kõik kaubad saadetakse jooksul 2 tööpäeva jooksul pärast teie makse on selge.

2.Märkus: Hiina Post Air Mail/Pakk lihtsalt kuulub kogu maailmas posti süsteemi, mis on palju aeglasem kui Special Delivery.Kirjed jõuab 30-45business päeva, et kogu maailmas tavaliselt.Ja saabumise aeg sõltub ka mõned tegurid ja eri piirkondades.Üldine saabumise aeg tabelis on näidatud allpool oma järeldada:

Maksmine:

1.Enne tellimuse esitamist, palun kinnitage, hindade ja muude üksikasjade kohta tarnija.

2.Palun veenduge, et olete lugenud kogu kirjeldus ja lepivad kokku, et tehing enne ostu.

Garantii:

1.Kui üksus on defekt, kui olete selle kätte saanud või kui te ei ole sellega rahul, palun tagastada 7 päeva jooksul vahetada või raha tagasi.Kuid esemed peavad olema tagasi tehase seisukorras.Palun võtke meiega ühendust juba ette ja kontrollige, tagastamise aadressi enne, kui te selle tagasi.

2.Kui punkt on defektiga 1 kuu jooksul, saaksime saata teile uue asendaja tasuta pakkuda või täielikku tagastamist, kui oleme saanud defektne, punkt.

3.Kui punkt on defektne 3 kuud, meil võiks ka pakkuda teile vahetamise teenust, kuid sa pead maksma extra laevanduse kulud.

Tagasiside:

Meie eesmärk on pakkuda 100% Klienditeenindus, ja meie klienditeeninduse spetsialistid on alati seisis, et lahendada kõik oma probleem.Me väga hindame teie 5-TÄRNI POSITIIVSET tagasisidet ja palun ärge jätke negatiivset tagasisidet ilma küsimata appi.

Äkki oled huvitatud :

Märksõnad:Reisi Tualett-tarbed Kott Korraldaja, Meeste Kosmeetika, Suur Meik Komplekt, Töö Travel Meik Kott, Vann Kosmeetika Kott Mehed, Isikupärastatud Reisi Meik Kott, Moodustavad Elundi, Komplekt Postkaarte, Rulli Reisi Kosmeetika Kott, Mees Tuba.

Kuju RING
Toode Kosmeetika-Kotid
Funktsioon Kokkuklapitavad
Mudeli Number 50A11221
Liigitus Komplekt
Võimsus 16*28cm
Kasutamine Reisi
Paksus 6 traat
Kohaldatav Ruum Elutuba
muster Kolme-mõõtmeline Tüüp
Brändi Nimi starlinkstar
Materjal Nailon
Tüüp Ladustamise Kotid
Spetsifikatsioon 16*28cm
Vorm Kolme-mõõtmeline Tüüp

Kirjutage arvutus!

7 Värvid Make Up Kott Korraldaja Naised Meeste Vabaaja Reisikott, Multifunktsionaalne Kosmeetika-Kotid Tualett Ladustamise Kott, Meik Käekott

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted