Värvi Sobitamise Kudumise Tooli Jalg Sokid Mööbel Sokid Anti-Slip Kaitsev Kaas Polka Dot Vibu Home Decor

€9.17

Saadavus: On laos

m116929

Kogumise tähelepanu kauplus.Osta tooteid ekstra allahindlust!Värvi Sobitamise Kudumise Tooli Jalg Sokid Mööbel Sokid Anti-Slip Kaitsev Kaas Polka Dot Vibu Home Decor

Suurus: umbes 3x11cm

Materjal: kõrge kvaliteet, suur-kulumise-vastupanu ja keskkonna-sõbralik polüester lõng + kõrge elastne kumm line

Värv: must ja hall; tumesinine ja hall; khaki ja pruun.

Pakend:32pcs/palju Funktsioon: Kaitsta korrus, põrandaplaadid, mitte-libisemine, müra vähendamine.Teha elus rohkem, soe ja magus.Application: Sobib laua ja tooli jalad ümbermõõt 8-17 cm (saab määrata sõltumata sellest, ruutjalga ja ümber jala).

1.Teie tagasiside on väga oluline meie Ettevõtte arengut, nii et jätke palun Tagasisidet, 5 tähte, kui sa oled rahul meie toodete ja teenuste.

2. Palun ärge jätke Negatiivset Tagasisidet küsimata meist, et lahendada oma probleeme , võtke meiega Ühendust kõigepealt, kui teil on mõni probleem, me vastame kõik sõnumid nii kiiresti kui võimalik.Tänan juba ette kannatlikkuse eest.

Saate üksikasjade vaatamine jälgimine teabega veebilehel, www.17track.net .Kui teil on mingeid probleeme umbes jälgimine teabega ,palun võtke meiega ühendust, enne kui avate et vaidlus.

Deponeerimine on meie eelistatud makseviis.

EMS ja DHL võtab 3-7 tööpäeva, FedEx võtab 5-12 tööpäeva jooksul, siis peaks pöörama laevaliini kulud.Moobo.ee Standard Shipping /Hiina Õhu-Post/E-paketis on Tasuta Kohaletoimetamine võtab 10-35 tööpäeva(Puldiga valdkonnas on vaja teha rohkem päeva).

Palun märkida, Puhkus ja nädalavahetusel ei sisaldu tööpäeva jooksul.Me ei saa eeldada täiendavate impordi maksu oma riik, palun aru !

Palun ärge jätke negatiivse tagasiside tõttu lisakulusid.Kui sul on mõni küsimus ja eriline nõue custom, palun võtke meiega ühendust, Tänan sind nii palju!

Märksõnad:Bike Püksid Sport, Canon 100d Pakkumised, Auto Istme Jakid, C300 Metallist Raam, Auto Rehvid 135 13, Juhul A50 Lill, Must Bmw M Veljed, Audio Cd Classic, Selge Tempel A029.

Technics Kootud
Kuju RING
Stiil Tavaline
Materjal Polüester / Puuvill
Kasutamine Tool
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number tool sokid
Komplekt Tüüp Jah
muster TRÜKITUD
Muster Tüüp Tahke

Kirjutage arvutus!

Värvi Sobitamise Kudumise Tooli Jalg Sokid Mööbel Sokid Anti-Slip Kaitsev Kaas Polka Dot Vibu Home Decor

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted