Õla Karusnaha Armor Nahast Pauldrons Keskaja Spaulder Viking Warrior Kostüüm Käik Täiskasvanud Meeste Ja Naiste Larp Ühe Breastplate

€11.72

Saadavus: On laos

m117377

Viking Warrior Nahast Pauldrons Keskaja Spaulder Rihm Armor Õla Karusnaha Käik Mehed Naised Larp Ühe Breastplate Täiskasvanud

Funktsioon:

-PU Nahk kangast. -Pigistustunne reguleeritav. -Kleit, nagu keskaegne,renessanss -, cosplay,larp,steampunk sündmused.

Foto Näidata:

Kuidas mõõta:

Vedu:

1. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 2. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress peab sobima teie Merevedude aadress. 3. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

1.Mõnikord mõnes riigis tollipoliitika võib olla range.Ma kardan, et me ei saa aru mis tahes tolli tasu. 2.Palun kontrollige see välja tollipoliitika juures oma koht ja kui peaks olema kohustatud tasuma tolli teenustasu Palun mõista seda olukorda.

Tagasiside:

Me hindame iga kliendid. 1.Kui olete rahul, et,palun jätke meid kõiki 5-tärni hea tagasiside. 2.Kui teil on mingeid probleeme paki palun võtke meiega koos, et teate kell esiteks,me püüame oma parima, et lahendada probleeme.

Kuidas Toetust/Asendamine?

1.Kui on mingeid probleeme,siis palun võtke meiega ühendust 3 päeva jooksul pärast tellimuse saamist.kui kauba oma valdusesse üle 4 päeva, siis loetakse seda kasutada ja me ei saa anda teile tagastamist või asendamist. (Me kontrollime kauba hoolikalt enne shipping,kuid võimalik väike niidid või tolmu) 2.Kõik tagastatud tooted peavad olema panna originaalpakendis ja tõeline jälgimise numbri on vaja. 3. Tagasi laevandus peaks olema ostja poolt tasutud.

Märksõnad:Larp, Viking Kleit, Kostüüm, Tegevus Joonis Warrior, Ajalooline Pilt, Viking Naiste Kostüüm, Alb, Ajaloo Keskaja Armor, Armor Keha, Hobune Led, Armor Larp.

Sugu Unisex
Tüüp Valvur,Vestid,Võidelda Käik,Jõudu rekvisiidid
Tegelased viking warrior
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
festival Halloween,Karneval
Hooaeg kevad,sügis,suvi,talv
cosplay Piraat, "Gladiaator", "Gladiaator", Palgasõdur,Rüütel
värv pruun
Erilist Kasutada Kostüümid
Komponendid top
Mudeli Number JHSZ001
Päritolu CN(Päritolu)
Materjal faux nahast
Allika Tüüp Film & TV
Stseenid Maskeraad,Partei,Etapp
Toote Tüüp Tarvikud

Kirjutage arvutus!

Õla Karusnaha Armor Nahast Pauldrons Keskaja Spaulder Viking Warrior Kostüüm Käik Täiskasvanud Meeste Ja Naiste Larp Ühe Breastplate

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted