SUKIA Uusim 10tk 3g-14g Plii Kinnitusseadmete Pea Kalapüügi Konksud Pehme Meelitada Kõrge Süsinikusisaldusega Teras Algaja Püügivahendid Okastraat kalasöödaks

€3.41

Saadavus: On laos

m118040

VASTUPIDAV JA ANTI-ROOSTE

Kala konks on valmistatud kõrge süsinikusisaldusega terasest, mis on kõrge tugevus ja korrosioonikindlus.Sobib magevee ja soolase vee.Kalapüügi kinnitusseadmete pea on kõrge kvaliteediga ja vastupidav kere disain, mis vastavad teie vajadustele.Kui mehaaniliselt teritatud okastraat vihjeid tagada parem levik ja suurendada kinnihakkamine.

TERAV FISHHOOK

Kalapüügi konks on tõesti terav, eriti piik disain, okastraat konksu otsa tagab parema tungimist.Pärast kahte käsitsi lihvimine, konks ots on peenike ja terav, kerge purustada, ja parandada kinnihakkamine määr.Ja suremus on madalam.

KONKS-JA SILMADE DISAIN TÄPSEMAT KALAPÜÜK

Täpselt mõeldud konks silmad tagada parem ühendus tamiil.Konks silmad on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest.Võimaldab teil tõhusalt suunatud sööt siht.

PÕHIVÄRVIDE PLII DISAIN

Raskuskeskme valamud, hukku kiirus on kiire, ujumine stiil on ilus.Kuju on ümmargune, ja see on atraktiivsemaks.

ERI KIRJELDUSED VÕIVAD OLLA VALITUD

Seal on 3g/5g/7g/10g/14g valida, et täita oma erinevaid kalapüügi vajadustele.

Umbes Makse

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor TINGDEPOSIIDILEPING 2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse. 3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

Kohta Tagasisidet

1) Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun jäta meid 5 tärni ja positiivne tagasiside. 2) Kui te ei ole rahul midagi meie toodet, siis oleks kasulik teile, et meiega ühendust võtta enne, kui sa lahkud meile negatiivse hinnangu, meil on hea meel pakkuda teile tahes teenusele, et muuta iga klient rahul.

Umbes Saadetis

1) Kõik kaubad saadetakse hiljemalt 5 tööpäeva jooksul WORLDWIDE SHIPPING(välja Arvatud mõned riigid ja APO/FPO). 2)Kliendi pruugi olla selge, laevandus õigeaegsus, me korraldame kiireim express põhineb teie aadress, tarneaeg on otsustanud vedaja poolt nii et palun olla kannatlik, enne kui teie toode saabus. 3)Vedu võib hilineda pühade ajal ja nädalavahetustel. 4)Palun võtke meiega ühendust, kui sinu üksus ei ole saabus pärast 45 päeva.

Märksõnad:Ul Kinnitusseadmete Pea, Tellimisnumber Juhataja G, Algaja Vape, Kinnitusseadmed Pea, Tellimisnumber Aeglase Sammuga, Loo Kinnitusseadmete, Anime Cosplay Manga, Tautog Kinnitusseadmete Pea, CURREN9015, Barett Newbie.

Positsioon JÄRV
Feature2 Okastraat Konks
Feature4 väljas kalasöödaks
Feature7 Algaja Kalapüügi
Feature1 Kõrge süsinikusisaldusega terasest konks
Brändi Nimi Sukia
Feature10 Uusim 10PCS /Box
Feature8 Püügivahendite
Feature3 10tk/palju
Feature6 Pehme Meelitada Kõrge Süsinikusisaldusega Teras
Kuju tellimisnumber pea
Tüüp Duple Konksud
Koos Joonlaua või Mitte No
Materjal Kõrge Süsinikusisaldusega Teras
Feature9 kaal 3g-14g
Päritolu CN(Päritolu)
Feature5 plii kinnitusseadmete pea konks

Kirjutage arvutus!

SUKIA Uusim 10tk 3g-14g Plii Kinnitusseadmete Pea Kalapüügi Konksud Pehme Meelitada Kõrge Süsinikusisaldusega Teras Algaja Püügivahendid Okastraat kalasöödaks

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted