ARMYQZ Täielik Teemant Maali ristpistes Cartoon Lehm 5D Diy Ruut, Ring, Kivi Rant Puurida 3d Tikandid Rhinestone Mosaiik Kingitus

€3.51

Saadavus: On laos

m118043

Kallis ostja, palun olla kindlad, et meie väline pakend, palun ärge muretsege kahju kingitus, me oleme töötanud kõvasti, et seda parandada, eesmärk on rahuldada kõikide klientide suhtes.Meeldib see toode, soovin teile õnnelikku elu.

Kiire Toimetaja: Meil on tehases otsene müük, meil on üle 100 töötajaid, siis me laeva välja oma tellimused jooksul 4-5 päeva.Me valisime parima laevandus meetod laeva välja oma maatükke.Me tagastame teile raha, kui sa cannnot saada oma paki sees 80 päeva!

Kõrge kvaliteediga Teenuseid : Vabasta oma teemandid?Rikkusin oma lõuend?Ära muretse!Asendame teie komplektid tasuta!Kui te ei saa mingil põhjusel võtke meiega ühendust ma sõnum, me töötame meie kõige raskem on teha sind õnnelikuks.

Tere Dropshipping : Kui soovite müüa oma tooteid (teemant, maalimine, õlimaal poolt numbrite, ristpistes) lihtsalt võtke meiega ühendust , saame vastu võtta CSV -, ja on VIP-MÜÜGI hoolitseda kõigi teie tellimusi!Sa lihtsalt müüa, siis me vastutav kõigi teie pärast-müüki teenust!Tulevad meil on teie kõige õigem valik, parimad soovid!!!

Kallis ostja, palun olla kindlad, et meie väline pakend, palun ärge muretsege kahju kingitus, me oleme töötanud kõvasti, et seda parandada, eesmärk on rahuldada kõikide klientide suhtes.Meeldib see toode, soovin teile õnnelikku elu.

Tulevad meil on teie kõige õigem valik, parimad soovid!!!

Toote kirjeldus Meie Tooted: 1.Võrreldes traditsioonilise risti tikandid, võtame kasutamiseks mees tegi teemandid milles oskusi. 2.See on efektiivsuse kasvu ja silmade kaitset.Diamond maal on lihtsam kui cross stitch, ja ilusam. 3.See on lihtne kõigile, ilma teadmisi, joonistus, et täita klassikaline kujundus.sa naudid lõbus tootmine.Kasutades Sammud: 1.Leida vastavad crystal rhinestone põhineb sümbol loetelu ja valada plastikust plaat. 2.Pane savi teemant kleepuv pen. 3.Kasutada teemant kleepuv pliiatsi savi kleebi teemant ja siis jääda see vastava teemant värvi number. 4.Kasuta raamat või oma käe vajutage teemante, et tagada see on ülbusest. 5.Pisar kleebis ja aseta see, kui sa tahad.Tähelepanu: 1.Palun ÄRGE pange teemante koht, kus lapsed võivad kergesti pääseda, et vältida alla neelata neid. 2.Need sisaldavad väike rhinestone.Lapsed alla 6-aastane peaks seda kasutada hoole all täiskasvanu. 3.Toode ei sisalda raami.Miks Valis Meid: 1.Professionaalne disain meeskond-Me otsime paremat diamond maalid. 2.Parem pärast-teenindust-Teie rahulolu on 100% garanteeritud!Kui teie prints saabub, kui sa oled õnnetu mingil põhjusel, siis Palun andke meile, me parandada, tänan teid, hea päev。 Tulevad meil on teie kõige õigem valik, parimad soovid!!!

1. Umbes klienditeenindus

Kallis ostja, Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust.Ja me vastame 24 tundi, välja arvatud nädalavahetustel.kui te ei ole rahul meie toodete ja teenuste palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivset tagasisidet, siis me püüame oma parima, et lahendada probleeme ja teha sa rahul.

2. Umbes värvi erinevusi ja suurus vead

Välja lõigatud,mark,mõõtmine võib põhjustada suuruse standardhälve (pluss-ja minus1-2cm kõikumine),värv aberratsiooni tõttu, monitorid,ilm,valgustus ja muud tegurid,Pilte on eri värvi eri kuvarid, kuid see ei mõjuta välimus maali,Palun mõista.

3. Umbes Teemant Täiendada Teenindus

Meil on 20-30% rohkem teemante iga pakk, meil on hea kvaliteedi kontroll, kui olete leidnud puudumise teemandid,esimene saadetis on meile.me saadame teile tasuta.Iga saadetise pärast, et sa pead maksma laevandus.Võtke meiega ühendust sõnumi või trademanager. \Me saada alati välja kaup hiljemalt 7 päeva jooksul pärast teie makse. 1, Kui sa tilk laevandus , palun võtke meiega ühendust , saame valmistada rohkem inventuuri , Laeva kiiresti (1-2days) . 2, Kui soovite saada toote varsti , palun jätke meile sõnum meile .tänan .Mingeid probleeme , siis palun võtke meiega ühendust niipea .Me saame teha koostööd, üksteisega sõbrad.Pakume tasuta kohaletoimetamine poolt Hiina post air mail ja ePacket.Kui soovite määrata, laevandus meetod, palun maksta merevedude kulusid.Allpool on hinnanguliselt kättetoimetamise kiirust oma valiku.Post air mail: 10-60 päeva Jälgimise kodulehel: kohalik postkontor veebilehel ePacket: 7-25 päeva Jälgimise kodulehel: kohalik postkontor veebilehel, EMS express: 5-20 päeva Jälgimise kodulehel: kohalik postkontor veebilehel DHL express: 4-8 päeva Jälgimise veebileht: dhl.com FedEx express: 4-8 päeva Jälgimise veebileht: fedex.com *Üle kohaletoimetamise kiirus, vaid viide, hõivatud hooaeg, halb ilm võib põhjustada viivitusi. *Post air mail, et Ida-Euroopa riigid, Lõuna-Ameerika riikides võib kesta kauem kui 60 päeva. *Väljendada tavaliselt on tolli maks probleem, sel juhul palun koostööd tolli maksma tulumaksu.

Märksõnad:Kova Lõuend Kott, Diamond Highland, Raseerimine Lõuend Kott, Waiste Lõuend Kott, Diamond Paintting Peace, Lõuend Tülli Beaded, Lehm Diamond Tikandid, Diamond Koe, Kasti Värvi Euroopas, Diamont Maali Peace.

Komplekt Tüüp Jah
Teema
Andmed
Tüüp Hulgimüük Jah(>50 Tk)
Keskkonnakaitse
Kleepides Ala Täielik
Stiil Euroopa ja Ameerika Stiilis
nimi kive
5D Täis Puurida Maali
Lõuend Pakkimise Meetod Rullitud
Maali Ära
Toote Nimetus
Lõpetamata
Kasutada 20
Mustri tüüp
Vorm Eraldi
Ruut Diamond Maali Komplekt
Meie Eelis
Värvide arv 30-45
Muster Tüüp 84 Portree,Cartoon,Loodust,Religioosseid,Lille
Päritolu CN(Päritolu)
Kangas Type09
Toode 3
müük diamond maali Lehm Peace
Raam No
Nimi 2
Kasuta
Ruut, ruudu suurus
Teemant Kuju
Väline Pakend Värviline Karp
Diamond Maali Lõpetamist
Ametikoht
Diamond Tikandid Müük
Materjal Vaik
Kanga Tüüp
Umbes Teemandid
Puuri Pindala
diamond maali Komplekt Tüüp
Kasutus 4
Tüüp 3
Tarne kiirus
Teemant
Meie Eeliseks 28 Dropshipping
Pildi suurus
Komplektid Tikandid Meetod
Diamond Maali Täis Ring
Paigutus
vahend sisaldab
Toode 6
Kasutamine
diamond maali täis square puurida
Diamond Mosaiik
Tikandid Müük DIY 5D Diamond Maali Komplekt
5. tüüp
Diamond Maali Komplekt
Brändi Nimi ARMYQZ
maali teemant
ristpistes Pärlitega Tikand
tüüp 64 diamond maali täis square uute tulijate
Muster Tüüp Peace
Tüübid 124 5D Diamond ristpistes Tikand
Rhinestone Andmed
Diamond Art
Puur-Pindala
Teemant 9
Ring diamond suurus
Tüüp 112
Nimi 1
Diamond tikandid
Diamond Art 64

Kirjutage arvutus!

ARMYQZ Täielik Teemant Maali ristpistes Cartoon Lehm 5D Diy Ruut, Ring, Kivi Rant Puurida 3d Tikandid Rhinestone Mosaiik Kingitus

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted