Uus Pundunud Baby Girl Kleidid Kihid Vibu Lapsed Printsess Esimest Sünnipäeva Kleit Vibu-õla Kid Pool Kleit Riided Suurus 12M 18M 24 M

€53.91

Saadavus: On laos

m118642

Kui teil on vaja meile teha custom tööd teile,siis palun jätke mulle sõnum, et mulle öelda järgmist teavet:

Toote Kirjeldus

1.Loetelu on kirje jaotises kirjeldatud ainult, välja arvatud mis tahes muid asju.See on soovitatav, et kõik lisaseadmed koos, mis aitab säästa laevandus tasu.Lisaks tarvikud on tasuta kiirendatud shipping, kui tellida koos kleidid.

2.VÄRV:Värv arvutiekraanil võib sõltuda monitori.Seal on ka väike kromaatilise aberratsiooni, mis on põhjustatud kaamera vahel värv fotosid ja tegelikke objekte, " värv.Värvid on teema, et tegelik punkte saad.

3.TARNEAEG:Mitte kõik meie kaubad on laos.Palun kontrollige eeldatav tarneaeg igal eBay punkt lehel, kui järjekorras.Kui teil on vaja kleidid või muud esemed kiiresti, palun võtke meiega ühendust aitab enne järjekorras.

Tagasiside

Teie rahulolu on meie igavene tegutsemiseks ja up-kõige rohkem muret.

Me tõesti hindan, kui te ei jäta meid 5 reiting DSR positiivset tagasisidet, kui avastate, et meie teenused ja kaubad hea.

Kui on mingeid probleeme meie esemed, palun ärge võtke meiega ühendust, enne tagasi, alustades juhul või sealt mingit negatiivset tagasisidet.Teeme oma parima, et lahendada probleeme, ning vastavad teile.

Tänan teid väga teie lahke abi!

Märksõnad:Kihiline Kleit Vestido, Elle Girl, Vöö Kihiline Kleit, Kleit Ballile Võistlused Hommikumantlid Tüdrukud, Roosa Pundunud Kleit Lapsed, Octonauts Lapsed Riided, Ostab Lastele Riideid, Laps Tüdruk Pundunud Kleit, Liikumine Tüdruk, Laperdus Kihiline Kleit.

Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Mudeli Number baby20081603
Siluett Pall Kleit
Teenetemärgi Vibu
Varruka Pikkus(cm) Varrukateta
Brändi Nimi SexeMara
Osakonna Nimetus Lapsed
Sugu Tüdrukud
Varruka Stiil Regulaarne
Materjal Võre
Stiil Armas
Kleidid Pikkus Põlvikud
Sisseehitatud Rinnahoidja No
Muster Tüüp Tahke
Krae Meeskonna Kaela
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

Uus Pundunud Baby Girl Kleidid Kihid Vibu Lapsed Printsess Esimest Sünnipäeva Kleit Vibu-õla Kid Pool Kleit Riided Suurus 12M 18M 24 M

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted