Kvaliteetne Veekindel Anti-fog Anti-UV Ujuda Prillid, Kaitseprillid ühise Põllumajanduspoliitika Nina Clip Earplug Komplekt Lastele: Bassein Kaitsta Kulumise

€8.96

Saadavus: On laos

m11912

body, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } Kvaliteetne Veekindel Anti-fog Anti-UV Ujuda Prillid, Kaitseprillid ühise Põllumajanduspoliitika Nina Clip Earplug Komplekt Lastele: Bassein Kaitsta Kulumise Kirjeldus

Omadused

1.Anti-udu-ja UV-kaitse, kate annab teile suurepärase ujumine kogemus vee all.Anti udu kaitset saab pakkuda teile selge ja pikk kauge vaade vee all,UV kaitse aitab kaitsta oma silmad on haiget UV ja ereda valguse.

2.Täielikult suletud silikooniga kaitsev ring disain vältida vee sattumist oma kaitseprillid, aidata vähendada survet silmade ümber, hoida oma silmad kuivad ja mugavad.

3. Peapael on valmistatud pehmest ja elastsest silikoonist,mugav kanda, samuti vältida prillidega libisemise ajal ujumine.

4. Ideaalne väljas ja siseruumides tegevust, sealhulgas: Vabaaja ujumine ,Ujumine Klassid ,Triathlons,Bassein Isikutele, Sünkroniseeritud Ujumine, Vee Fitness Klassid, Vesi Suusa -, või lihtsalt nautida aega vees.

IGA PÄEV KASUTADA ETTEVAATUSABINÕUSID:

Eriline ettevaatus on, kui paigaldamist või eemaldamist ujumisprillide kasutamine.

Palun ärge pühkige või touch sisepinnad objektiive ja hoida see puhas ja kuiv kui olete kasutanud.

See kirje mahub kõige rohkem inimesi.See ei pruugi mahtuda suur nina või kõrge nina silla.

Ei soovita inimestele, kellel on üle 100 kraadi lühinägevus silmad.

Loputa külma veega ja kuivata pärast kasutamist.

Vältida kokkupuudet otsese päikesevalguse käes.

Sisaldab kaitseprillid*1; nina-klamber*1; earbuds*2; ujumine cap*1; ujumine kott*1

Komplekti kuulub 1Set* Ujumine Seadmete Komplekt

Laevandus saame Toetada Drop-Shipping üle Maailma välista sõja valdkonnad).Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.Tarneaeg sõltub Shipping Vedaja, Toll ja Post Lähte -, siht-ja muud tegurid.Enamik pakendite võiks saadud 15-50 tööpäeva jooksul.Ostja Kaitset, Kui teil on mõni probleem et,tere tulemast võtke meiega ühendust ,meil on väga hea meel, et teenida iga kliendi 锛 Täieliku Tagastamise, kui te ei saada oma tellimus jooksul müüja garantiid tarneaeg; Osalist või Täielikku Tagastamist , kui üksus ei ole kirjeldatud,kuid palun võtke meiega ühendust esiteks,Palun ära ole Meelevaldne, jätke halb tagasiside ja avatud vaidlus.Vaidlust ei ole parim lahendus igale probleemile,parim viis on võtta ühendust meiega korraga, me kontrollime, mis juhtus, ja maha teile parima lahenduse; Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel Moobo.ee!Tagasisidet, Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun andke meile positiivne tagasiside Viis tärni läbi, mis on meie jaoks väga oluline.oma järgmise ostmine,palun võtke meiega ühendust,saame saata kena kingitus või Kupongi, et sa Pärast Mind,on teil võimalik saada rohkem Soodustust ja edendamine ; Kui sa ei ole rahul teemad või meie teenuste, võtke meiega palun ühendust enne lahkumist igasugune tagasiside, me probleemi lahendada kohe, aitäh!Võtke MEIEGA ühendust Palun Sõnumi meid 8:30am.kuni 18:00. (GMT+8 esmaspäevast laupäevani .Kui teil on küsimusi, palun sõnumi meid ja annavad meile võimaluse teid aidata.Kõik sõnumid on answe#126B62 hiljemalt 1 tööpäev (välja arvatud riiklikel pühadel Hiinas).Kui te ei saanud oma vastuse, palun uuesti saata oma sõnum ja me vastame teile võimalikult kiiresti.Me vabandan hilinenud vastuse pühade ajal (kaasa arvatud pühapäeviti).

Märksõnad:10x 5g, Anti Udu Vesi Prillid, Anti Udu Soray Prillid, Kõrva Ujuda, Clotheshorse, Armor Puhul Xiaomi Mi 9t, Gamuza Anti Udu Prillid, Nina Plug Ujuda, Kiiver Avatud Nägu Bluetooth-ühendus, Kõrva Plug Ujuda.

Raami Värv Multi
Sugu POISID
Toote Tüüp Prillid
Objektiivi Kõrgus Nagu Näitavad
Spordi Tüüp Ujuda
Läätsede Materjal Polükarbonaat
Läätsede Värv Multi
Mudeli Number 42639
Objektiivi Laius Nagu Näitavad
Raami Materjal Taat

Kirjutage arvutus!

Kvaliteetne Veekindel Anti-fog Anti-UV Ujuda Prillid, Kaitseprillid ühise Põllumajanduspoliitika Nina Clip Earplug Komplekt Lastele: Bassein Kaitsta Kulumise

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted