9Inches Valge Tamm Riiul Fan-Kuju Seina Nurgas Praktiline Riiul Seinale paigaldatud Nurgas Ladustamise Rack Kodu Magamistuba, elutuba 23cm

€10.34

Saadavus: On laos

m119467

Kirjeldus

See loominguline ladustamise riiul, funktsioonid fanshaped nurgas, mis tagab, et see on üsna kompaktne ja muudab ruumi kasutamise võimalik igast nurgast.See on suur aktsent koju decor ja ruumi kokkuhoiu lahendus väikestele aladele.See võib olla hoidmiseks riiul elutoas ladustamise lille pott, raamatud, päikeseprillid jne.

Omadused

-Värv: Nagu pildil näidatud. -Materjal: Tamm. -Suurus: Umbes. 23 x 23 x 4cm/ 9.06 x 9.06 x 1.57 cm. - Vastuvõtmine, tahke tamm clapboard muudab keskkonna - sõbralik ja rohkem laager. - Veekindel materjal tagab, see ei ole kerge niiskuse ja midew. - Fan-kujuline disain ümarate edeges muudab mugav ja ohutu kasutada. - Peen töö ja peen üksikasjad annab oma kodu elegantne välimus. - Sobib köök, magamistuba.vannituba -, kontori-jne.

Pakkeleht 1 x tamm nurga riiul

Märksõnad:Dekoratiivsed Maamees Seina Riiul, Ladge Puidust Riiul, Sügav Lükand Riiulid, Omanik Võti Seina, Kokkuklapitavad Fänn Mees, Kuivati Konks, Retro Riiul Decor, Vannitoa Riiul, Loung Kanda Komplekt, Tabel Riiul Korraldaja.

Suurus M
Mudeli Number 9Inches Valge Tamm Riiul Fan-Kuju Seina Nurga Riiul
Kohaldatav Ruum Elutuba
Brändi Nimi LUOEM
Funktsioon Öko-Sõbralik
Liigitus Mitte-tagaistme Rack
Kasutamine Tühi-tähi
Käitise Tüüp Kruvi Paigaldamisel Tüüp
Materjal Puit
Nr. Määramistasandite Üksik

Kirjutage arvutus!

9Inches Valge Tamm Riiul Fan-Kuju Seina Nurgas Praktiline Riiul Seinale paigaldatud Nurgas Ladustamise Rack Kodu Magamistuba, elutuba 23cm

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted