Poiss Magamistoas Seina Decal Xbox Mängu Laadimine Vinüül Kleebis Tapeet Mängija Mängu Tsoonis Kunst Seinamaaling Kleebised Kodu Seina Kaunistama Lapsed G228

€4.06

Saadavus: On laos

m120323

Luua ruumi oma kodus, kontoris või tõesti kusagil, mis esitleb oma isikupära meie odav, vastupidav, lihtne paigaldada, vinüül graafika!!!

Toote Mõõdud :

S: 57x16 cm

M: 104x30 c m

L: 145x42 c m

Kui teil on vaja muid suurus,siis võtke meiega ühendust

Meie vinüül kleebised...

1. Me kasutame ainult kõrge kvaliteediga, home decor vinüül.

2.Paigaldada Pindala: kleebised võib rakendada kõik siledad pinnad, näiteks Seinad, Aknad, Uksed, Kapid, Plast, Metall, Plaadid, Lauad ja .jne., väga lihtne kohaldada nr šabloonid või käsi maali! (Rakendades kleebised kohta tekstuuriga seinad on natuke keerulisem)

3.Kleebised on kergesti eemaldatavad, kuid mida ei saa korduvkasutada/asendada; saate eemaldada vinüül kahjustamata pinna või teha seda määrdunud.

4.Oleme välja lõigatud ainult üks tahke tooni värvi vinüül, teist värvi sees on värv oma seinale või pinna, kui soovite rakendada seda.

5.Värve võib olla veidi erinev sõltuvalt oma ARVUTI seadeid.

Suurus decal võib olla natuke suurem, et näidata teile kõik üksikasjad

Märksõnad:Rock Tapeet Kleebis, Tüdruk Decor Gamer, Isekleepuv Tapeet Mööbel, Decor Gamer, Mängija Tsoonis, Gamer Tuba, Seina Paberid Home Decor Riik, üks Xbox S, Wc-poti Kleebised Etsy, Kasti Gamer.

Brändi Nimi AIBOLI
Stiil Kaasaegne
Liigitus Korrus Kleebised
muster Lennuk Seina Kleebis
Mudeli Number G228
Spetsifikatsioon Single-piece Package
Materjal PVC
Teema muster
Stsenaariumid SEINA

Kirjutage arvutus!

Poiss Magamistoas Seina Decal Xbox Mängu Laadimine Vinüül Kleebis Tapeet Mängija Mängu Tsoonis Kunst Seinamaaling Kleebised Kodu Seina Kaunistama Lapsed G228

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted