Kokkupandav Kaasaskantav Kopp Kokkuklapitavad Kokkupandav Vee Mahuti Bin Vastupidav Käepide Pesta Auto Backpacking, Kämping Väljas

€5.33

Saadavus: On laos

m120366

Värv: roheline/sinine

Suurus:

suur: 33.5×33×5cm

Väike:26.5×26×4cm

Materjal: PP+TPR

Pakett sisaldab: 1 ämber

Omadused:

Ohutu materjal: Valmistatud kõrge kvaliteediga PP ja TPR materjalist, mitte-mürgised, ohutu kasutada.

Kokkupandav disain: Kohaldades folable design, mis võimaldab teil murra ämber väiksema suurusega, et säästa palju ruumi lihtsalt, kui kasutada, siis saab paljastama ja see muutub suure võimsusega kopp kasutamiseks.

Suurepärane disain: Lihtne käepide lihtne veavad ja rippuvad inimese enda vajadustele, vahepeal, seal on reserveeritud grip positsiooni alt ämber, mis võimaldab teil haarata kopp käepide ja alt kergem, vältida libisemist ja pakkuda uuendada ohutuse teile.

Äravoolu hammas ääres kopp hakkab pakub sulle koht art., võrrelda tavalise kopp, see kindlasti pakub rohkem mugavust, et sa pese ja nõruta kaupade samal ajal.

Mitmeotstarbeline: Suurepärane kodu hoidmine, korter, telkimine, piknikud, külmik, tööriista tuba, lapsed, mänguasjad, mängutuba, aiandus, puu-ja köögivilju, korv -, puhastus -, majapidamine, autot hooliv, paadisõit, rand tassima ja hoida pagasiruumi oma auto jne.

Märksõnad:Kokkupandav Playking, Köök Käru, Must Kokkuklapitavad Kopp, Kaasaskantav Buket Pesumasin, Collapsable Vee ämber, Kopp Väljas, Kokkuklapitavad ämbrid Telkimine, Valvur ämbrid, Diy Bokashi Kopp, Kopp Korda.

Stiil väljas
Materjal PP+TPE
Keev Vesi Kohaldatav
Murra No
Tootmine Kokkuklapitavad Kopp
Päritolu CN(Päritolu)
Pakiruumi Kokkuklapitavad Kohaldatav
Mudeli Number Kokkupandav Kopp Kaasaskantav
Pakkumise Liik Laos Teemad
Funktsioon Öko-Sõbralik

Kirjutage arvutus!

Kokkupandav Kaasaskantav Kopp Kokkuklapitavad Kokkupandav Vee Mahuti Bin Vastupidav Käepide Pesta Auto Backpacking, Kämping Väljas

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted