3tk Musta Magnet Pannal 12*6mm Nahast Nöör DIY Käevõru, Kaelakee, Ehted, Muutes Materjali Tarvikud

€3.43

Saadavus: On laos

m120394

kogused:3tk

värv:must

suurus:umbes. 14*27.5 mm

ava suurus:umbes. 11.5*5.5 mm

materjal:tsingi sulam,magnet (plii ja nikli vaba)

kasutamine:mõeldud käepael käevõru ehted tegemise materjal

seisukord:uus bränd

Maksmine: Me eelistame makse läbi TINGDEPOSIIDILEPING mis on turvalisuse viis, kuidas saate.Enne kui lõpetate pöörates vaadake palun oma postiaadress,postiindeks ja telefoni nr on õige.Aitäh.

Kohaletoimetamine: 24hours lähetamise proovi, et pärast Moobo.ee kinnitas makse, välja arvatud riigipühad.(Tavaliselt Moobo.ee vaja 24hours makse kinnitada Jaoks suur kogus, et palun võtke meiega ühendust tarneajast,Tavaliselt me laeva jooksul 3-7 tööpäeva jooksul, Kui teie tellimuse summa >=200USD tasuta shipping DHL/EMS/UPS/DPEX .Valime kõige parem.See kestab tavaliselt umbes 4-10 päeva.Kui tellimuse summa on alla 200USD , siis Me laeva poolt hiina post register air mail ,see võtab aega umbes 10-25 tööpäeva .

Tagasi Policy:

Me garanteerime, et teie nullilähedane ostu kogemus siit.

Pakume tagastame teile,kui toode on tahes kvaliteedi probleem.Tagasiside Teie Tagasiside on väga oluline meile, palun võtta paar sekundit jätma palju tagasisidet, kui olete rahul meie toote või teenuse, tänan sind nii palju !!Me alati pakkuda madalaima hinna parima kauba ja teenuse teile.Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist neutraalne (3 tähte) või negatiivne(1-2 tähte) tagasiside.Me püüame oma parima, et lahendada probleem, ja jätan teid õnnelik shopping meeleolu siin.Aitäh!

Võtke meiega ühendust : Kui teil on küsimusi või vajate mingit abi, palun võtke meiega ühendust !Aitäh !Tänan teid toetuse eest !!!

Märksõnad:Nahast Pael, 6mm Tross, Punutud Diy, Pats Teha, Decal Jooga, Särgi Ariana Grand, Punutud Nahast, Pannal Ehted, Cartoon Sugu Särk, Pael Nahk.

Toote Tüüp Ehted Järeldused
Kirje Pikkus 2.75cm
värv must
Kasutamine diy käevõru ehted tegemine
Suurus umbes. 14*27.5 mm
Ehted käevõru tegemise materjali tarvikud
Mudeli Number Magnet pannal
Brändi Nimi SunMoon
Elemendi Läbimõõt 0cm
Toote Laius 1.4cm
Ehted Järeldused Tüüp Kremoonid & Konksud
Toote Kaal 9.55g
Materjal tsingi sulam,magnet
Toote Kõrgus 0cm
Toote Omadused Magnetilised sulgurid

Kirjutage arvutus!

3tk Musta Magnet Pannal 12*6mm Nahast Nöör DIY Käevõru, Kaelakee, Ehted, Muutes Materjali Tarvikud

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted