1.25 Tollise Muutuva Prognoosiga, DSLR Kaamera Adapter Teleskoobi Okulaari Aksessuaar 28TE

€7.16

Saadavus: On laos

m12079

Kirjeldus:

OOTDTY

100% täiesti uus ja kvaliteetne.

Funktsioon:

On 1.25 tollise Muudetava Universaalteenuse Kaamera Adapterid võimaldavad arestimine on kaamera korpus helkur ja esipinnaga teleskoobid kas prime-focus või teleskoobi okulaari-projektsioon fotograafia.

Adapter on 1.25 tollise otsaku slaidid teleskoobi okulaari omanik täpselt nagu okulaari.See Muutuja Universaalne Kaamera Adapter koosneb kahest eemaldatavad osad: prime-focus adapter (või "T-adapter") puhul prime-focus fotograafia, ja fikseeritud pikkusega või muutuva extension tube okulaari-projektsioon fotograafia.

A thumbscrew laiendamine toru on teleskoobi okulaari paigas.See kombinatsioon prime-focus ja okulaari-projektsioon kaamera adapter on libistades barrel disain, mis võimaldab muutuva prognoosiga, vahemaad.See võimaldab kergeid muutusi, suurendus ilma vahetada teleskoobi okulaari täites okulaari-projektsioon fotograafia.

Sobib helkur ja esipinnaga teleskoobid koos 1.25 tollise okulaari omanikud.Muutuva Prognoosiga, Kaamera Adapter võimaldab pidevat valikut projektsioon magnifications ajal okulaari-projektsioon fotograafia jaoks teleskoobid, mille 1.25 tollise focuser

Freesitud liug-cell assamblee võib määrata mis tahes asendis kogu selle pikkuses ja on õigesse asendisse kaudu thumbscrew.Tulemuseks efektiivne fookuskaugus suhe on siis määratud elektriline reguleerimine ja okulaari kasutada.T-rõngas konkreetsed oma D/SLR kaamera on vajalik, et ühendada oma kaamera, et see adapter (ei kuulu komplekti).

Värv: Must

materjal: metall

Tüüp: Monocular

Mudeli Number: Muutuv Okulaari Projektsioon Adapter

1.25 tollise : Pikendatav Kaamera Adapter

Muutuja Okulaari 1.25 tollise Adapteriga: Professionaalne Astronoomia Teleskoobid Kaamera

1.25 tollise Muudetava Universaalteenuse Kaamera Adapterid: Astronoomia Teleskoop

Astronoomia teleskoobi: monocular binokli

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Pakett sisaldab:

1 x1.25 tolline teleskoop pikendus toru

1 x kastid

Märksõnad:Camara Kaamera Digitaalne, Tripie Nikon Tarvikud, Citroen Armatuurlaud, Aku Gopro Hero 9, Celestron Nexstar 8se, T2 Ringi Ja Adapter, Dslr Kaamerate Tarvikud Kaugjuhtimispult, Lp600, 2 Pin To 3pin Adapter, Mobile Binokli Adapter.

Ühilduva Action Kaamera Brändi Sony
Brändi Nimi SIV
Mudeli Number 28TE4NB402542
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

1.25 Tollise Muutuva Prognoosiga, DSLR Kaamera Adapter Teleskoobi Okulaari Aksessuaar 28TE

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted