12tk Linkboy Vibulaskmine Sisesta ID4.2mm Carbon Nooled Võlli Arrowhead Broadhead sihtpunkti Vihjeid 80gr 100gr 120gr Tava Jahindus

€6.83

Saadavus: On laos

m121197

RM10330667658252665 12tk Linkboy Vibulaskmine Sisesta ID4.2mm Carbon Nooled Võlli Arrowhead Broadhead sihtpunkti Vihjeid 80gr 100gr 120gr Tava Jahi Kirjeldus:

materjal :roostevaba teras

värv:hõbedane

pikkus:100gr 54.95 mm 80gr 42.8 mm 120gr 65.5 mm

rakendus:carbon nooled /Alumiiniumist nooled

kaal :80gr 100gr 120gr

kasutades võlli :ID4.2mm OD5.6mm carbon nooled võlli

materjal :roostevaba teras

värv:hõbedane

rakendus:carbon nooled /Alumiiniumist nooled

kaal :80gr 100gr 120gr

kasutades võlli :ID4.2mm OD5.6mm

Teade:

Me võiks saada Venemaa .

Teil on vaja muuta oma riigist teise, kui te tellida.

Siis jäta teade meile.

Maksmine:

Võtame makse Paypal/ T T, ban k tran sfer, jne.sõltub teie mugavuse huvides.Kui soovite tasuda muul viisil, Palun võtke üksikasjad.Teeme oma parima, et koostööd oma töö.

Kohaletoimetamine:

Tarneaeg: tavaliselt Me laeva korraldusi 24 tunni jooksul pärast kustutatud makse puhul parempidises esemed.Lubame, et laeva kõik tellimused toime pannud tarneaja.

Tagastamine ja Saata:

Pakume tagada kvaliteeti meie toode , Meie keelduda tagasi ilma igasuguse suhtlemise.

1. etapp) Palun teata meile, kui toode ei tööta hästi.

2. etapp) Palun märkida nii palju üksikasju kui võimalik probleemile.

Step3) Palun tagastage elementide originaal pakendid.

See on väga oluline, et võtke meiega ühendust, et saada abi, esiteks igal juhul.Palun julgelt küsida meilt kui teil on küsimusi pärast müües.

Tagasiside:

Palun veenduge, et te nõustute nende tingimustega enne kui teha tellimuse.me eelistame aus & siiras ostjad, ja see on väga teretulnud, et te jätate positiivne tagasiside on meile, me teeme sama ka.Kui teil on täita mingeid probleeme meie esemed või teenus, lihtsalt võtke meiega ühendust esiteks, enne kui sa jätsid tagasisidet, me teeme oma parima, et tagada teie rahulolu.

Firmast:

Ningbo LinkBoy Väljas sport Co., Ltd asub Ningbo City,Hiina,mis loodi 1995. aastal. On see bigging see mis on valmistatud peamiselt metallist riistvara.eriti jahindus arrowhead mõned välismaised brändid .Nüüd on professionaalne, kasutades nooli ja tarvikud ,vibu aksessuaarid, jahindus nool punkti ja broadheads ja nendega seotud tooted.Meil on range kvaliteedi kontrolli süsteem ja insener meeskond .pakume OEM teenust paljudele tuntud kaubamärke maailmas.Samal ajal oleme developping meie oma brändi "Linkboy Vibulaskmine", agendid müüvad meie tooteid sain väga hästi väljendada seda äri turul.Ja me hoiame developping uus ja parimaid tooteid ostjatele.

Märksõnad:Nool Süsiniku Võlli, Vibulaskmine Linkboy, Auto Reset Eesmärk, Vibu Lapsed, Vibulaskmine Naine, Vibu Ja Nool, Amb Eesmärk, Eesmärk Mänguasi, Süsiniku Võlli, Vibu Tüdruk.

Summa 12tk
on-kohandada Jah
Kaal 80gr 100gr 120gr
Brändi Nimi Linkboy Vibulaskmine
Tüüp Vibu & Nool Komplekt
Materjal Roostevaba Teras
kasutades võlli ID4.2mm carbon nooled võlli
Kasutamine Jahindus
värv HÕBE

Kirjutage arvutus!

12tk Linkboy Vibulaskmine Sisesta ID4.2mm Carbon Nooled Võlli Arrowhead Broadhead sihtpunkti Vihjeid 80gr 100gr 120gr Tava Jahindus

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted