Kirjas Trükitud Kapuutsiga T-Särgid Kolme Kvartali Nöör Puuvillane T-Särk Suvel 2020 Naiste Vabaaja Topid Naistele, Tüdruk

€12.67

Saadavus: On laos

m12123

Drop Shipping

Tere kallis sõber .kui otsite parim drop shipping tarnija, Lustlik Päris on parim valik sinu jaoks .

1.Meil on Top Brändi poe Moobo.ee.

2 Me oleme 98%+ positiivne tagasiside ostjatele .

3 pakume nii Tilk Laevandus-ja Hulgimüük teenust teile.

4 Pakume Epacket ja Moobo.ee Standard Shipping et enamik riike .Ja enamasti Tasuta Kohaletoimetamine teile !See kestab tavaliselt umbes 7-15 tööpäeva enamik kohti .

5 Kui teil tilk laeva meie esemed , me tahaksime, et annab VIP Allahindlus sinu jaoks ainult .Me püüame oma parima, et pakkuda teile parimat esemed ja suurepärane teenindus .Ootame koostööd teiega varsti .Teksti et on teretulnud !

Suurustabelit

Omadused & Spetsifikatsioonid

Presentatsioon Mudeli ja Toote

Juhised Pesemise Kohta

Üksikasjalikud juhised pesemise kohta.Näiteid, pesumasin, temperatuur ei ole üle 30, ei tohi kasutada valgendit, hang dry, ei rauast, mitte kuiv ja puhas, jne.

Laevandus

Teade

Brändi Lugu

Meie Tehases

FIRMAST

Lustlik Päris on olnud globaalne, online pood kiire mood alates 2010. aastast. Meie eesmärk on alati pakkuda kõrge väärtusega trendikas hinnad on uskumatu hind, tagades kvaliteetse teenuse klientidele.Me disain ,sourse,turg, ja müüa riided tarvikud ja kodu ja elu tooteid.Me siht meie üksused noorte moekas kaudu tarbijate lokaliseeritud moblie ja web platvormide.Pakume meie laost peaaegu iga riik maailmas.

Märksõnad:2020. Aasta Mood Naine, Kevad, Linased Lühikesed, Välismaalase Tshirt, 2020. Aasta Mood Naised, Malelaua Peal, Adi, Lühike Naine, Disney Tshirt, Pluus Triip.

Toote Tüüp tops
Materjal Puuvill
Tops Tüüp Tees
Hooaeg Kevad/Sügis
Krae Kapuutsiga
Muster Tüüp Kiri
Vanus Vanuses 18-35 Aastat Vana
Mudeli Number 614293521448
Stiil Casual
Varruka Stiil Regulaarne
Kanga Tüüp Broadcloth
Teenetemärgi PUUDUB
Varruka Pikkus(cm) Kolme Kvartali
Brändi Nimi Lustlik Päris
Päritolu CN(Päritolu)
Sugu NAISED
Riietus Pikkus Regulaarne

Kirjutage arvutus!

Kirjas Trükitud Kapuutsiga T-Särgid Kolme Kvartali Nöör Puuvillane T-Särk Suvel 2020 Naiste Vabaaja Topid Naistele, Tüdruk

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted