800 MEETRIT RC Lemmiklooma Koera Elektrilöögi Koolitus Kaelarihmu Anti-haukumine LCD Ekraan Koer Krae Veekindel Laetav Lemmikloomad Koor-stop

€18.91

Saadavus: On laos

m122787

800 MEETRIT RC Lemmiklooma Koera Elektrilöögi Koolitus Kaelarihmu Anti-haukumine LCD Ekraan Koer Krae Veekindel Laetav Lemmikloomad Koor-stop tehnilised andmed:

Materjal: ABS Töötleja Suurus: 14.5 cm/5.71"*4.7 cm/1.85"*2.2 cm/0.87" Vastuvõtja Suurus: 6cm/2.36"*3,5 cm/1.38"*4cm/1.57" Kaela ümbermõõt 20cm/7.87"-58cm/22.83" pinge on 3,7 V, aku :300MA 1. Puldi kaugus umbes 800 meetrit, liitium-aku, laetav 2. TPU materjal vastuvõtja ja veekindel, koerad võivad ujuma, ujuma, sukelduma 3. Reguleerige staatiline ja vibratsiooni vastuvõtja, saab kohandada vastavalt oma lemmiklooma\'s isikupära ja suurus 4. Koer krae on digitaalne automaatne koodi mälu funktsiooni ja ei ole sekkub poolt naabruses tooted 5, pehme silikoon juhtiv veerg, hea elektrijuhtivuse, turvaline, mugav, teeb haiget koer\'s karge nahk

Vedu:

Kui tellida,siis palun valida tarneviisi ja maksta selleks, sealhulgas laevanduse tasu.Üldiselt,saadame kaubad niipea kui võimalik, kui teie makse on lõpetatud.

Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik rahvusvaheliste vedude erinevuste tõttu tolli kliiringu korda igas riigis eraldi,mis võib mõjutada, kui kiiresti teie toode on kontrollitud.Palun pange tähele, et ostjad on vastutav kõigi täiendavate tolli teenustasu,broderage lõivude,tollimaksude,maksude ja impordiks teie riigis.Need täiendavad tasud võivad olla kogutud üleandmise ajal.Me ei hüvita laevandus tasu keelduda saadetiste.

Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu.

Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud,ja ostjad vastutavad tolli.Ma saan aru, et olete mures võimalike lisakulude eest punkte.Varasemate kogemuste põhjal.

KKK:

1.On olemas jälgimise Numbri minu punkt?

Jah, me laeva iga, et nende Tracking Number, saate vaadata saadetise staus vastaval veebilehel.

2. Toode on sama, nagu on fotod?

Jah, kõik fotod on reaalne.Me võtsime neid fotosid ise.

3. Mis suurus ei sobi mulle?

Me soovitame teil vaadata meie suurus soovitust tabel allpool) ja meie toote suurus skeem, kui teil on normaalne näitaja.kui teil on eriline joonis, palun võtke meiega ühendust ( ütle meile oma pikkus, kaal, rinnaümbermõõt, talje, puusa suurus ).

4. Te saate palju väiksem väärtus?

Jah, tavaliselt we\'ll tegeleda $10-$20 väikeste pakkide (1-5 tk).Kui teil on eritellimusel palun võtke meiega ühendust.

5. Ma olen edasimüüja,ma tahaksin osta mitu tükki oma punkt, what\ \ 's ning hulgi hind?

Tere,täname oma uurimise, kui te soovite osta suures koguses, saatke palun e-posti, meile, me anname teile parima hinnaga, tänan!

Tagastab:

Teeme oma parima, et pakkuda meie klientidele parimat, et saame.

Ostja peaks veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.Kui esemed on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi.ostja vastutab sellise kahju eest, ja me ei anna ostja täies ulatuses tagasi.Ostja peaks püüdma esitada kahjunõude koos logistika ettevõte katta kulud kahju või kadu.

Ostja vastutab shipping tasu tagastab kirjed.

Umbes Tagasiside:

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset 5 TÄHTE ja püüdma 100% kliendi rahulolu!

Positiivne Tagasiside on meile väga oluline.Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside.Nii, et meil saab rahuldavalt lahendada oma probleeme.

Märksõnad:Anti Haukumine Koera Kaelarihmad, Kollane Mänguasi, Anti Crowing Krae, Virvendama Ja Sära Tüdruk, Kasti Anti Haukumine, Anti Koor, Suur ükssarvik, Aparatuur Anti Haukumine, Anti Koor Krae Koolisõidu, Anti Haukumine Seade Colar.

Tüüp 3 Koolitus Krae
Accepter 6cm/2.36"*3,5 cm/1.38"*4cm/1.57"
Kaela Cir 20cm/7.87"-58cm/22.83"
Aku maht 300mA
Brändi Nimi TAILUP
Tüüp Koerad
Funktsioon 1 Laadige Liitium Aku
Toote Tüüp Koolitus Kraed
Funktsioon 6 Pehmest Silikoonist Juhtiv Veerus, et Kaitsta Nahka turvalisus Mugavus
Funktsioon 3 Veekindel TPU Accepter
Funktsioon 2 800 Meetri puhul, RC-D
Eest väike,keskmine,suur koerad
Tüüp 2 koera koolitus krae
Funktsioon 4 Reguleeritav Staatilise Elektri ja vibratsiooni
Funktsioon 5 Digitaalne Automaatne Koodi Mälu Funktsioon
Mudeli Number Koolitus Krae
Pinge 3.7V
Materjal ABS
Tüüp 1 Elektriline Koera Koolitus Krae
Kontroller 14.5 cm/5.71"*4.7 cm/1.85"*2.2 cm/0.87"

Kirjutage arvutus!

800 MEETRIT RC Lemmiklooma Koera Elektrilöögi Koolitus Kaelarihmu Anti-haukumine LCD Ekraan Koer Krae Veekindel Laetav Lemmikloomad Koor-stop

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted