1000pcs XHR 2.54 mm 2pin 4pin 2.54 mm Sammuga Naine JST Connector Traat Pistikud Adapteriga XH2.54 Kaugus Pesa klemmid

€26.50

Saadavus: On laos

m12392

Pakend:

Iga komplekt sealhulgas naiste connecotr ja terminalid.

Me võtame Alipay, T/T, Western Union ja Viisa makse.Välja arvatud Alipay, teisenduste eest on kliendi poole.Palun makske, et 3 päeva jooksul, ja me korraldame saadetise 1-3 päeva.

Teade:

Soovitame, kui tellimuse summa on võrdne või suurem kui 7 USD, siis palun vali Hiina Posti Tähitud lennuposti või ePacket, kui soovite täieliku info jälgimine.

Meie Freeshipping on Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus , t ta uus jälgimise numbri Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus saab jälgida ainult, enne kui see jõuab lennujaama teie riigis.

Kohaletoomise Info: 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO) 2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress. 4. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal. 5. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu! 6. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne. Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenust.Kui teil on mingeid probleeme, palun võtke meiega ühendust esiteks, enne kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

Märksõnad:Xh2.54mm, Jst Connector, Multi Electric Terminal Pistik, 5pin Juhtmeline Pistik, Käigukanginupp Wago, Ccd Fpv, Jst Connector Sm, Suur Jst Connector, Pesa Xh2.54, XH2.54.

Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi CNCOELTRDXMY
Mudeli Number XHR2.54mm 2pin 4pin

Kirjutage arvutus!

1000pcs XHR 2.54 mm 2pin 4pin 2.54 mm Sammuga Naine JST Connector Traat Pistikud Adapteriga XH2.54 Kaugus Pesa klemmid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted